Зіркові скандали
Подобається

У Росії почалося цькування Зеленського — шоумена ображають і залякують

07/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
У Росії почалося цькування Зеленського — шоумена ображають і залякують

1457360585_zelenskiy-1

У російській пресі українського шоумена називають «фашистом» і «гнидою» після того, як на екрани країни вийшов фільм «8 кращих побачень». Про це на своїй сторінці в Твіттері написав Денис Казанський. За словами журналіста, жовта преса РФ не соромиться у висловлюваннях, і фраза «фашист Зеленський» великим шрифтом написана на першій шпальті, передає Корупція.Стар

Казанський розмістив фото газети, яка опублікувала статтю про українського шоумена і зазначив, що в газеті також пишуть про те, що «гнида Зеленський побоявся їхати на прем'єру до Москви». Зеленський дійсно не поїхав в російську столицю в лютому, не назвавши причини своєї відмови. Нагадаємо, що проти Володимира в Росії влаштували справжнє цькування. Активісти бойкотують кінотеатри, де йде фільм «8 кращих побачень».

У соцмережах з'являються пости: «Сходив на фільм із Зеленським — оплатив вбивство дитини на Донбасі». До акції приєдналися і жителі Криму. У день прем'єри фільму не було продано жодного квитка в Сімферополі і інших містах.