Новини про зірок
Подобається

У родині футболіста Андрія Шевченка трапилось горе (ФОТО)

07/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
У родині футболіста Андрія Шевченка трапилось горе (ФОТО)

dfvvfdv

Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", у суботу, 5 березня, пішов з життя батько легендарного футболіста, володаря "Золотого м'яча" Андрія Шевченка, передає Корупція.Стар

"Микола Григорович Шевченко прожив насичене подіями життя і багато чого у ньому досяг. Його завжди будуть пам'ятати, як працьовиту, розумну і люблячу людину. Він умів ворогів перетворювати на друзів і ніколи не засуджував людей. З його думкою рахувалися. Свої кращі людські якості — незмінну привітність, готовність завжди прийти на допомогу кожному хто цього потребував, почуття обов'язку і відповідальності, любові до рідного краю — він зумів передати і своєму знаменитому сину", — йдеться на офіційному сайті "Динамо".

Варто відзначити, що 15 років тому здоров'я батька Шевченка сильно похитнулося і Миколі Григоровичу була зроблена термінова операція в італійській клініці по пересадці серця. Після проведення операції сім'я футболіста опинилася у центрі неприємного скандалу, роздутого італійськими ЗМІ.

Журналісти звинувачували Андрія Шевченка у тому, що він використовуючи свій статус "протягнув" батька без черги на операцію.

svdds