Зіркові скандали
Подобається

Акція протесту: у Львові збираються бойкотувати приїзд гурту SunSay (ФОТО)

02/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Акція протесту: у Львові збираються бойкотувати приїзд гурту SunSay (ФОТО)

gzhghdfz

У гурту SunSay попереду заплановано багато концертів у містах України, а також концерти заплановані на території Росії. Розклад і місця проведення концертів можна побачити на офіційному сайті групи, передає Корупція.Стар

Важливо відзначити, що соліст гурту Андрій Запорожець не приховує того, що у них багато фанатів в Росії, і він не буде відмовлятися від виступів для своїх шанувальників.

"У мене є друзі в усьому світу. І так, у мене дуже великий зв'язок з Росією. У групі є музиканти з Росії, і у мене там багато колег і друзів. Розумію, що моя громадянська позиція багато в чому не збігається з позицією багатьох українців, але я не хочу спалювати ці мости, мости дружби з моїми російськими друзями і колегами. Але я українець!", — Андрій Запорожець озвучив свою громадянську позицію в прямому ефірі Нацвідбору.

b211c09ac0d6b7da1eb733bdb58d863c_img_6480

Той факт, що гурт SunSay співатиме і в Росії, і в Україні, обурив львівських активістів з руху "Економічний бойкот". Відзначимо, що до Львова група повинна приїхати 7 квітня 2016 року. Активісти зібралися написати звернення до управління культури Львова з проханням заборонити виступ SunSay.

"Якщо не вдасться це питання вирішити таким чином, то будуть організовувати акції протесту", — заявив ресурсу "Апостроф" координатор руху "Економічний бойкот" Олег Радик.

Свої дії вони пояснюють тим, що таким чином вони хочуть запобігти масовим заворушенням, пов'язаних із приїздом музикантів.

4819a3e9fc38ddf81a57a7ba8eb49f9b_img_6138