У мережу потрапили фото розкішного будинку Алли Пугачової та Максима Галкіна (Фото)

24/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
У мережу потрапили фото розкішного будинку Алли Пугачової та Максима Галкіна (Фото)

860b7ac3f0396f3ffd769e91461293a2

Замок співачки Алли Пугачової і Максима Галкіна в підмосковному селі Грязь розкинувся на ділянці площею 1 га, передає Корупція.Стар

У розкішний замок у селищі Грязь співачка Алла Пугачова перебралася після весілля з Максимом Галкіним в 2011 році. З чуток, будівництво та ремонт з інтер'єром тоді обійшлися коміку в 50 млн євро.

Будівля стоїть на вершині 11-метрового пагорба, а його вхід охороняють скульптури драконів і гарпій. Їх придумав поставити Максим Галкін, так як він народився в рік дракона.

У замку є шість поверхів, вантажний ліфт, підземний гараж на чотири машини, два будиночки для прислуги, оранжерея, обсерваторія, зимовий сад і безліч спалень, віталень і ванних кімнат. Після народження близнюків, Гарі і Лізи, в замку з'явилася і розкішна дитяча кімната.

Декор в будинку виконаний у вікторіанському стилі, елітні меблі були зроблені на замовлення. Антикваріат сімейство привозить з подорожей по всьому світу.

— З переїздом Пугачової наше життя кардинально не змінилася. Правда, коли сюди привозили будматеріали, вантажівками дороги розбили. Максим обіцяв відновити, та, видно, забув. Зате з'явився дитячий майданчик. Всі гірки, сходи, гойдалки нові, з якісного пластику. Раніше на цьому місці іржаві остови від атракціонів були. А тепер он як красиво. Це Пугачова, коли у неї близнюки народилися, подарунок нам зробила. Одне прикро, на майданчику покриття поки немає, — розповіли журналістам місцеві жителі.

Алла Пугачова і Максим Галкін дозволили журналістам розповісти про замок, в якому вони живуть, і показати фотографії.

6(35) 9(13) 10(9) 14(9) bIkIPAXVJJs