Зіркові скандали
Подобається

Скандал у РФ через фільм з Володимиром Зеленським

24/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Скандал у РФ через фільм з Володимиром Зеленським

original-1447410727

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков переадресував питання про вихід в прокат фільму «8 кращих побачень» чолі Мінкульту Володимиру Мединському, передає Корупція.Стар

Перспектива показу цієї картини викликала нарікання, так як головну роль в ній грає український актор Володимир Зеленський, регулярно спонсорує АТО і критикує російську владу.

Відповідаючи на питання, чому людям з антиросійською позицією дозволяють заробляти гроші в Росії, Пєсков відповів: «Давайте ви поставите це питання Володимиру Мединському».

Раніше в середу російський актор Олександр Іншаков в ефірі РСН розкритикував продюсерів стрічки «8 кращих побачень» за те, що вони привезли цей фільм в Росію, і зіставив їх вчинок зі зрадою.

Тим часом в соцмережах вже почалося справжнє цькування Зеленського.

Крім того, як передають «Коментарі», за даними російських ЗМІ до Юрія Чайки, який очолює ДП РФ, і главі СК Олександра Бастрикіна звернулися з проханням про вивчення фільму «8 кращих побачень».

 Документ був поданий депутатом Держдуми Сергієм Обухом. Депутат закликав припинити фінансування Зеленським «злочинної військової операції українських силовиків проти жителів Донбасу» за рахунок прибутку від прокату його кінокартин на території РФ. Обухів також відзначає велику кількість критики російської політики, яка звучить від засновника «95 кварталу».

Нагадаємо, 3 березня «8 кращих побачень» виходить в російський прокат, а 24 лютого відбудеться передпоказ картини. Партнером коміка Зеленського в комедії стала Віра Брежнєва.

22_110 33_83 44_44 20160224140534