Плітки
Подобається

15 сенсаційних фото вітчизняних зірок без грама косметики (ФОТО)

24/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
15 сенсаційних фото вітчизняних зірок без грама косметики (ФОТО)

2

Думаєш, зіркою бути легко? Звичайно, коли лежиш на дивані і дивишся, як улюблені кумири виступають по телебаченню, то саме такі думки і приходять в голову. Так вже історично склалося, що коли ти вибрав стежку багатих і знаменитих, то, будь ласка, будь готовий завжди сяяти і бути на висоті, інакше заклюють. Однак не варто забувати, що всі зірки — такі ж люди, як і ми з вами, і ніщо людське їм не чуже, передає Корупція.Стар

У них, виявляється, теж бувають і зморшки, і припухлості, і нерівності на обличчі, і навіть синці від недосипу. Наші пещені дівчата-красуні вирішили поділитися зі світом своїми Селфі без макіяжу. Сказати чесно, виглядають вони і без тонн косметики дуже симпатично і привабливо.

Юлія Ковальчук

1
Віра Брежнєва

2
Анна Седокова

3
Анна Семенович

4

Анфіса Чехова

5
Вікторія Дайнеко

6
Лариса Гузєєва

7
Поліна Гагаріна

8
Саті Казанова

9
Світлана Лобода

10
Марія Єфросиніна

11
Крістіна Асмус

12
Ксенія Собчак

13
Крістіна Орбакайте

14
Марія Кожевнікова

15
Співачки і актриси, що живуть на пострадянському просторі, здається, взяли приклад зі своїх зарубіжних сестер по цеху і масово почали хвалитися своїми фото в Мережі. Що ж, виглядають вони цілком натурально, природно і зовсім не бридко. А ти як вважаєш? Поділися своїми роздумами в коментарях! І не забудь показати своїм друзям наших зірок без макіяжу.