Новини про зірок
Подобається

Діагноз — рак: Шеннен Доерті розповіла, як бореться з хворобою (ФОТО)

21/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Діагноз — рак: Шеннен Доерті розповіла, як бореться з хворобою (ФОТО)

ehgrgr

У серпні 2015 року стало відомо про те, що знаменитій американській актрисі Шеннен Доерті, відомої за ролями в серіалах Район Беверлі-Хіллз і Зачаровані, діагностували рак молочної залози. Шеннен невідкладно початку інтенсивну терапію, передає Корупція.Стар

Незважаючи на недугу, актриса не сумує і продовжує боротися з хворобою. Так, у листопаді 2015 року Доерті вперше вийшла в світ після того, як їй поставили діагноз — рак. Вона відвідала благодійний захід Baby2Baby Gala.

А днями Шеннен стала гостею ток-шоу "The Dr. Oz Show", де розповіла про те, що вона пережила, а також поділилася своїми думками і відчуттями, коли ти знаєш, що тебе може вбити якась хвороба. Як зізналася 44-річна зірка, для неї виявилося неймовірно важко дивитися на те, як про її здоров'я і самопочуття переживають її рідні та близькі.

08d8e07d573fbb18c57f75e0d418c77d_shjenjen_04

"Найбільше ти турбуєшся за людей, які тебе люблять, намагаєшся зробити так, щоб у них було все в порядку. Для мене це була найскладніша частина", — поділилася Доерті

Незважаючи на лікування, яке проходить актриса, в її грудях, як і раніше залишається пухлина. Як виявилося, Шеннен ще не робила операцію. Її лікарі сподіваються на те, що їм вдасться перемогти рак за допомогою курсів хіміотерапій.

Курс лікування передбачає "блокування" гормону естрогену — і тепер актриса, швидше за все, не зможе мати дітей.

"Мені 44, і ми з чоловіком хотіли завести дітей", — зізналася актриса.

Тепер, швидше за все, за словами Доерті, їй доведеться усиновити дитину.

8f848f139950430c77e3e0847fbe2cb6_shjenjen_05