Тетяна Буланова розповіла про чоловіка-гея

20/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
Тетяна Буланова розповіла про чоловіка-гея

d79381bb1c1e7aea92013faf7c3e3db5

Тетяна Буланова зробила несподіване зізнання. Співачка, яка 10 років одружена з футболістом Владиславом Радімовим, не тільки заявила, що їй подобається надовго розлучатися з чоловіком, але і що найкращим варіантом сімейних відносин вона вважає союз з чоловіком нетрадиційної сексуальної орієнтації, передає Корупція.Стар

"Навіть якби я вийшла заміж за принца, як Грейс Келлі, я не змогла б кинути все. Взагалі, Владиславу дуже подобаються пісні "Карта" та "Від зорі до зорі". Ми вдома мало говоримо про роботу. І взагалі рідко бачимося. Мені навіть подобається, що ми в такий розлуці, буває, довго знаходимося. Думки приводиш до ладу, це корисно.Саме міцні шлюби — це коли чоловік — гей, а вона натуралка. Це розуміння, це взаємна повага, це домовленості. Чим менше емоцій, тим шлюб міцнішим. Мені б хотілося більше спокійного життя, бо емоцій вистачає на роботі. Ми рідко кудись ходимо разом. 14 лютого він був на зборах, і я просто валялася вдома ", — поділилася Буланова з" Афіша Daily ".

Співачка також розповіла про те, що ніколи не вдавалася до послуг пластичних хірургів. Чи не робила вона цього тому, що боїться наркозу. Як з'ясувалося, Тетяна мріє багато чого змінити у своїй зовнішності.

"Я розумію, що одного разу вже ніякі уколи краси не допоможуть. Просто я страшенно боюся наркозу. Інакше я б уже давно видалила собі жир зайвий, груди зробила, тому що мені подобається, коли прям так ось все. Дивишся іноді на колег своїх — не скажу на кого — і думаєш: ну як красиво! Ніс б ще виправила. Та багато чого. Коли все валиться, доведеться щось робити ", — розповіла артистка.

tatyana-bulanova-vladislav-radimov 42_main bulanova_i_radimov