Плітки
Подобається

В Анастасії Заворотнюк випав бюст із занадто відкритого декольте (ФОТО)

19/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
В Анастасії Заворотнюк випав бюст із занадто відкритого декольте (ФОТО)

fdgd

Модний критик Олександр Васильєв оцінив вбрання зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. На його думку, актрисі пора міняти стиль — спекотна брюнетка вже не в тому віці, щоб оголюватися, передає Корупція.Стар

Анастасія Заворотнюк виглядає чудово для свого віку, — впевнений Олександр Васильєв. "Ми з Настею знайомі особисто. Скажу більше — вона ходила на мої лекції з історії моди, які я читав в Школі-студії МХАТ на початку 90-х. У той час Заворотнюк якраз була студенткою цього театрального вузу. Чесно кажучи, я її не запам'ятав, потік учнів був великий. Але вона мені про це розповіла, коли ми разом з нею знімалися пізніше в одній телевізійній програмі. Не приховую, мені було приємно. Так що я ставлюся до Насті з батьківською добротою і любов'ю, тому вона не повинна ображатися на мою критику ", — розповів експерт.

1_2290

За його словами, Анастасія допускає ряд помилок. Зокрема, Васильєв засудив актрису за надмірну любов до глибокого декольте і відкритим плечах. Мовляв, в її віці пора носити більш стримані наряди. "Я б не радив їй вибирати такі глибокі декольте і відкривати дуже небезпечну підпахвову зону. У її віці це вже небажано. І для того щоб в майбутньому уникати незручних положень, такого роду фасони, які обожнює наша героїня, треба припинити носити. У житті кожної жінки настає такий момент, коли треба зрозуміти, що настав час змінити стиль і йти в бік більшої елегантності. І я впевнений, що Настя, будучи людиною розумною, тонкою, розуміючою, з усім цим чудово впорається. Я всім раджу: милі дами, не забувайте, краще раніше відмовитися від міні, декольте і суконь без рукавів, ніж пізніше. Не чекайте, коли всі почнуть вас обговорювати "