5 речей, яких жінки ненавидять в ліжку (ФОТО)

19/02/2016     Автор: Ігор Нагорний
5 речей, яких жінки ненавидять в ліжку (ФОТО)

normal_Sami_Hedira_i_Lena_Gerke

Жоден чоловік ймовірно не може пишатися званням "нудний коханець" і жодна з жінок не хотіла б провести своє життя або одну ніч із "жеребцем" з такою репутацією. Проте, ця стаття написана для того, щоб допомогти вам декількома порадами як уникнути такого "ярлика". Корупція.Стар представлила п'ять порад, які жінки дійсно ненавидять в своєму сексуальному житті.

Не будьте занадто дбайливими.

Такі фрази, як "Чи можу я ..?" — несексуальні. Вони тільки вбивають настрій. Хороший коханець знає як дати жінці зрозуміти свій наступний крок і як підготувати її для цього без будь-яких питань. Іноді досить правильно подивитися або зухвало доторкнутися до тіла вашої дівчини, щоб подати сигнал для сексу.

"Механічний секс".

Більшість жінок погодилися б, що секс без пристрасті нудний, просто як час, проведений без будь-якої причини. Жодна жінка не хоче стати "надувною іграшкою" (може бути тільки дуже невеликий виняток). Я не кажу, що кожен секс, який ви маєте, повинен бути виключно приголомшливим, але не треба ігнорувати той факт, що кожна жінка хоче бути "жінкою" і це завжди добре було б пам'ятати. Будьте чутливими і час від часу не просто займайтеся сексом, але також "займайтеся любов'ю" з нею.

1254062296_x_a34f0b80

Одноманітність.

Якщо ваша дівчина чи дружина знає кожну "тріщинку" в вашій "стелі" — у вас величезні проблеми. Але поки не панікуйте. Невелика зміна місця може вас врятувати. Спробуйте зробити це в вашій ванній кімнаті, на кухні, у вашій машині або навіть на пляжі (знайдіть, звичайно, місце без зайвих очей), можливості нескінченні. Увімкніть вашу уяву.

Стогін і розмови.

Занадто гучні стогони, так само як і занадто тихі, дратівливі для жінок. Тиша також не вихід. Ви повинні грати тут дуже обережно. Спробуйте знайти "золоту середину" і висловіть ваші почуття до вашої дівчини, але не всім сусідам. Спробуйте також не користуватися постійно одними і тими ж словами під час сексу, намагайтеся знайти фрази, щоб сказати, як сексуально вона виглядає. Ви не повинні трьома завченими фразами повторювати яка хороша вона в ліжку.

Небажання експериментувати.

Якщо ви вже в тривалих відносинах, не бійтеся експериментувати. Сексуальне життя дійсно стає нудним і існує багато чого, що ви можете зробити з цим. Спробуйте різні позиції, рольові ігри дають свободу вашій фантазії. Робіть все, що хочете, якщо ваша дівчина згодна з цим і якщо це додасть гостроти вашому сексуальному життю.

Обговоріть свої фантазії зі своїм партнером за склянкою доброго вина і ви будете здивовані як швидко вони зможуть перейти в реальність.

Це головні способи того, як поліпшити ваше сексуальне життя. Ще хотілося б сказати, що жінки не шукають Казанову в кожному чоловікові. Вони просто хочуть, щоб ви доклали зусилля до ваших стосунків. Запам'ятайте, що протиставленням нудьги є збудження і несподіванка, тож якщо ви спробуєте час від часу дивувати вашу дівчину, у вас не буде проблем. Найголовніше, щоб у вас був такий партнер, який хотів би змінюватися так само і для вас.

1378