Новини про зірок
Подобається

Українcька красуня стала популярною співачкою в Італії

15/02/2016     Автор: admin
Українcька красуня стала популярною співачкою в Італії

hqdefault

Нещодавно в Римі відбувся концерт 22-річної Галини Тупис та її італійської групи під назвою "Від української пісні до джазу" ("From Ukrainian Song To Jazz"). Про це написав в соцмережі представник української громади Олесь Городецький, передає Корупція.Стар

"У передмові до заходу Галина Тупис написала: "Твоє коріння є важливими: це стало мотивом, що підштовхнув мене запропонувати моїм колегам традиційні пісні країни, в якій я народилася, разом з найвідомишими стандартами джазу. Це подорож "зі сходу на захід", яка музично відображає моє життя", — цитує співачку Городецький.

Галина народилася в місті Миколаїв на Львівщині. В Італії живе більше 12 років. Закінчила ліцей іноземних мов. Зараз навчається в консерваторії міста Фрозіноне, на кафедрі вокалу.

"Почала співати в ранньому дитинстві. Приймала участь та перемагала у багатьох пісенних конкурсах. У 2012 році стала фіналісткою конкурсу "Міа Мартіні". Приймала участь в міжнародному конкурсі вокалістів в Румунії. Створили разом з італіцями свою музичну групу. Галя — частий гість музичних програм італійського радіо та телебачення.

Виступає під творчим псевдонімом Alingaia, випустила свій диск "Eccomi", — розповідає про землячку

Галина Тупіс має великий успіх в італійської публіки. Співає не лише італійською та англійськими мовами, а й постійно пропагує українську пісню серед італійців.