Плітки
Подобається

Андрій Данилко: Вакарчук — президент України? Не смішіть мене

15/02/2016     Автор: admin
Андрій Данилко: Вакарчук — президент України? Не смішіть мене

384596734

Український артист Андрій Данилко розповів про свої погляди на конкурс Євробачення і про те, чи варто артистам йти в політику, передає Корупція.Стар

В інтерв'ю Андрій Данилко, відомий своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, заявив, що Джамала не зовсім підходить для такого конкурсу як Євробачення:

Вона може бути хороша на Слов'янському базарі, але на Євробаченні це нікого не зачепить і не зацікавить. Їм абсолютно все одно ".

Справа в самій артистці і її вокалі, Данилко впевнений, що пісня гарна, але для своєї певної аудиторії.

На питання про політику і артистів Андрій зізнався, що багато хто і не здогадується, що зірки дуже часто не можуть відмовитися від пропозиції вступити в ту чи іншу партію.

Так тебе або викинуть, або вб'ють, або запропонують ті умови, від яких не зможеш відмовитися. Це я міг відмовитися від 3 мільйонів доларів, а є люди слабкі. Почувши цю цифру, думають: "Я забезпечу дітей". І погоджуються.

Також артист прокоментував чутки про те, що виконавець Святослав Вакарчук може балотуватися на пост президента України. Для нього все гранично ясно — кожен повинен займатися своєю справою.

Не смішіть мене. Якщо ти співак, то співай. Давайте тоді Зеленського в президенти відправимо. Ви що, з глузду з'їхали? Якщо він так думає, то нехай спробує. Але для мене це дивно. Люди всерйоз це обговорюють … Треба бути реалістами і до себе критичніше ставитися. Кожен повинен займатися своєю справою. Є винятки з правил, але якщо говорити про наших артистів, мені здається, це повинен бути підготовлена ​​людина, яка розуміє закони, економіку ".