Новини про зірок
Подобається

Брітні Спірс показала покриті синцями ноги (Фото)

02/02/2016     Автор: admin
Брітні Спірс показала покриті синцями ноги (Фото)

britni-spirs-hranit-narkotiki

Американська поп-співачка Брітні Спірс опублікувала в Instagram фото своїх ніг, покритих синцями. Артистка пояснила походження синців важкою роботою над новим шоу, передає Корупція.Стар

«Хтось жартома запитав мене:" так що ж це ти таке робила вчора? " Оцініть синці і вгадайте, чим я займалася. Я кричала на постановці нового шоу. Будьте готові! »- Написала Спірс.

Мова йде про музичну виставу «Брітні: Частина мене», яке з грудня 2013 співачка показує на майданчику The AXIS в Лас-Вегасі. В основі вистави — близько 20 композицій поп-виконавиці.

Восени 2015 Спірс оголосила, що показ шоу продовжений на 2016 і 2017 роки. Зараз співачка та її команда працюють над новою версією уявлення.

Брітні Спірс прославилася в 1999 році після виходу альбому Baby One More Time. Співачці було 17 років. Друга її платівка Oops! … I Did It Again, що вийшла через рік, закріпила за виконавицею статус зірки світового масштабу. За сингл Toxic Спірс отримала свою першу статуетку «Греммі». Останній, восьмий, альбом Britney Jean вийшов у листопаді 2013 року.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android        IOS        

spears2