Зірка тижня
Подобається

Олег Скрипка вперше показав синів, яких ростить козаками (ФОТО)

29/01/2016     Автор: admin
Олег Скрипка вперше показав синів, яких ростить козаками (ФОТО)

02_40

Музикант Олег Скрипка тривалий час приховував дітей від преси. Він пояснив це тим, що діти – незахищені істоти та не можуть самі приймати рішення, передає Корупція.Стар

Але сини артиста вже достатньо дорослі, аби брати участь у фотосесіях разом із зірковим татком. Тому останнім часом побільшало розповідей Олега про дітей та фото з ними, зокрема він знявся для видання "Viva!".

"Мої сини Роман і Устим вже більш-менш дорослі. Старшому десять років, молодшому — сім. Вони артисти, виступають у фольклорному ансамблі "Райгородок"…Перед фотосесією я сказав їм: "Хлопці, нас будуть фотографувати для журналу, для цього потрібно те і те, ви готові?" Вони погодилися і відпрацювали на зйомці на всі 100 відсотків, як дорослі", — розповів співак.

Скрипка не приховує, що прикладом для його синів є образ козака як справжнього українця.

"…По суті, це воїн-лицар. Він дотримується кодексу честі, володіє хорошими манерами, вміє триматися в сідлі, поводитися зі зброєю і музикувати. Я виховую синів, дотримуючись кращих козацьких традицій. Вони займаються бойовим гопаком, верховою їздою, фехтуванням, стрільбою з лука, грають на фортепіано", — поділився Олег.

Цікаво, що сини Скрипки не говорять англійською та російською.

"Роман і Устим вчать англійську, але, на жаль, не розмовляють нею. Зі мною та сама історія, хоч і в школі і в інституті з англійської була п'ятірка… До речі, з приводу російської мови: діти знають про її існування, розуміють її, але говорити нею не вміють. А ось українською розмовляють краще, ніж я. Тому що мають, як я вважаю, хороше коло спілкування і виключно україномовне", — поділився Олег.

3198b37-img-0371-2-1- 4304c04-img-0262-2- b0f28b9-img-0290-2-1- b4b2d31-img-0245-1- b6d30de-img-0296-2-1- d4a0451-img-0224-2-1-

Олега називає себе лояльним татком, але вміє сказати "ні", коли треба. Скрипка також зізнався, що через дітей йому довелося дещо змінити свої звички.

Нагадаємо, Скрипка з дружиною виховують чотирьох дітей. Молодшим донькам Олесі та Зоряні — 5 та 3 роки відповідно.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS