Скільки потрібно мати колишніх сексуальних партнерів для вдалих стосунків

28/01/2016     Автор: admin
Скільки потрібно мати колишніх сексуальних партнерів для вдалих стосунків

ribi-cholovk-rak-zhnka-sumsnst-v-lyubov-shlyub_954

Фахівці назвали ідеальне число сексуальних партнерів, передає Корупція.Стар

Портал знайомств Illicit Encounter провів опитування, за підсумками якого з'ясували, скільки колишніх коханців повинно бути у людини, щоб вона могла успішно будувати тривалі стосунки, пише Mirror.

З'ясувалося, що в середньому людині заради досвіду, незалежно від статі, необхідно мати близько 10 колишніх сексуальних партнерів.

У той же час, частина респондентів у принципі не хотіли б знати про кількість колишніх коханців своєї половинки. Так тільки 35 відсотків жінок і 30% чоловіків виявили таке бажання.

Що стосується середнього показника, то найпопулярнішою відповіддю серед опитаних виявилося 8-12 колишніх партнерів. Цей показник вибрали 37 відсотків респондентів серед чоловіків і 38 відсотків — серед жінок. Трохи менше опитаних вибрали варіант з 4-8 колишніми коханцями.

55023_lyubov_romantika_mashina_transformery_lyudi_zakat__1920x1200_www.GdeFon.ru_

Ті люди, які зізналися у зв'язку з більш ніж десятьма секс-партнерами, можуть бути визнані надто несерйозними через таке активне особисте життя, вважають фахівці. У той час як респонденти з малою кількістю коханців за плечима — навпаки, можуть здаватися недосвідченими і непридатними для відносин.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS