Новини про зірок
Подобається

 У свій день народження Волочкова потішила фанатів новими фотожабами (ФОТО, ВІДЕО)

20/01/2016     Автор: admin
 У свій день народження Волочкова потішила фанатів новими фотожабами (ФОТО, ВІДЕО)

24136394

Одній з найпопулярніших балерин — Анастасії Волочковій — виповнилося 40 років. У своє свято вона вирішила потішити фолловерів не тільки черговим шпагатом, а й кількома вдалими фото і відео жабами. А також оголосила конкурс на кращу пародію, передає Корупція.Стар

"- Друзі, мій ДН почався. Побачивши цю відеожабу на мій мальдівський шпагат, я посміхнулася !!!! Спасибі за позитив тому, хто це зробив !! Ржака до сліз !!! Багато за це гроші платять .. А ви у мене — безкоштовні піарники !!! Давайте конкурс оголосимо! Хто крутіше і смішніше на мої фото зробить фото або відео жабу! — Підписала балерина одну з "відеожаб"."

 

Правда, при цьому вона не назвала, який приз отримає переможець. У той же час балерина показала ще одного претендента на перемогу — невідомого чоловіка, який зімітував "фото з пачкою" Волочкової:

 

Сьогодні одній з найпопулярніших балерин — 40! Ми вирішили згадати знамениті фотошедеври Насті, які зведуть з розуму кого завгодно.

Instagram Анастасії Волочкової рівних не має: балерина ніколи не втомлюється дивувати шанувальників екстравагантними знімками. Багато хто знає, що скромних купальників в її валізі не буває. Та й сама вона любить повторювати: "Нудьгувати я вам не дам! Чекайте подій! Ну і не забувайте про шпагат, розтяжку, спорт і почуття гумору!" А робити шпагат з такою фантазією не кожен зможе. Дивіться самі!

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS