Новини про зірок
Подобається

Внучці Софії Ротару пророкують кар’єру Сінді Кроуфорд (Фото)

18/01/2016     Автор: admin
Внучці Софії Ротару пророкують кар’єру Сінді Кроуфорд (Фото)

bi-700x467

На фотосесії, якій влаштував їй брат, вона дійсно схожа на знамениту топ-модель, передає Корупція.Стар

Онук Софії Ротару – Анатолій Євдокименко навчається в Лондоні, де вивчає графічний дизайн. Як кажуть, сам Бог велів, бути майстром композиції та художньої фотографії. І він не підкачав.

В якості моделі молодий чоловік представив свою молодшу сестру – Соню, у якої вже є досвід роботи в модельному бізнесі. Але одна справа студійну зйомка, а інше – в природних інтер’єрах. Але результат вийшов нітрохи не гірше. Кілька фото з відпочинку в Форте-дей-Мармі змусили серця шанувальників 14-річної Соні забитися частіше.

big (1)

Коли студент виклав фотографії красуні- сестри у себе на особистій сторінці в соцмережі передплатники захопилися: вилита Сінді Кроуфорд. Дівчина і справді дуже нагадує відому топ-модель і високим зростом, і рисами обличчя.

big

Личная страничка героя публикации в соцсетиБрат Соні Ротару не тільки знімає портрети сестри , але і незвично їх обробляє. Фото: Фейсбук Анатолія. Особиста сторінка героя публікації в соцмережі

Треба відзначити, що свій перший фурор Соня вже справила на балі Татлер, куди була запрошена разом з батьками навесні цього року. У відкритій сукні від Армані 14-річна спадкоємиця відомого прізвища своєю красою затьмарила багатьох інших дебютанток. Майже відразу ж після цього панночка стала обличчям українського бренду одягу POUSTOVIT. 

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS

11171_141604_1378654969 crop_14365285120294 Sonya_Evdokimenko_46123123