Новини про зірок
Подобається

Анастасія Волочкова осоромилась на всю країну ледь помітними трусами (ФОТО)

14/01/2016     Автор: admin
Анастасія Волочкова осоромилась на всю країну ледь помітними трусами (ФОТО)

676766

Російська балерина Анастасія Волочкова все ніяк не вгамується. Любителька публічних шпагатів продовжує розбурхувати трепетну психіку шанувальників, передає Корупція.Стар

Так, Волочкова все так само гріє боки на сонячних Мальдівах, періодично лякаючи Instagram провокаційними фоточками себе коханої в купальниках і без.

Проте один з останніх знімків Насті мало не довів фанатів до інфаркту: Волочкова ризикнула приміряти купальник, плавки від якого виявилися відверто малими на неї. Правда, балерину цей факт нітрохи не збентежив. Ставши у вигідну позу, зірка продемонструвала шанувальникам те, що вони бачити зовсім не хотіли:

 

Природно, коментарі під фото виявилися не зовсім хорошими для Анастасії: «Настя, де ви купуєте такі страшні купальники! ??? Поміняйте точку! Таке відчуття, що на ринку отоварилися! »,« Все ок … А плавки де …. »,« А де шпагат в купальнику? », — Поцікавився один з наївних шанувальників. І Волочкова не була б собою, якби не випередила бажання фанів:

 

Це фото настільки вразило шанувальників творчості балерини, що ті навіть звернулися в коментарях до матері Насті, щоб та вплинула на дочку: «Тамаро, вибачте не знаю як вас по батькові, вам не здається, що ваш святий обов'язок — поговорити з дочкою. Адже вона ганьбить себе на всю країну, над нею відверто сміються, невже ви цього не бачите? Навіть якщо їй хочеться робити інтимні фото, навіщо викладати їх на всю країну? »

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS