10 ознак того, що чоловік тобі зраджує

12/01/2016     Автор: admin
10 ознак того, що чоловік тобі зраджує

742077

Ніхто не застрахований від зради, в тому числі і ти, на жаль. Так буває. Можливо, ти нічого не хочеш про це знати, але, повір, треба. Тому що немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про дружину, яка дізналася про все останньою, передає Корупція.Стар

Так що краще вивчи ці 10 ознак чоловічої зради до того, як на твоєму порозі матеріалізується юна пишногруда блондинка і скаже: "Я вагітна від Васі, ми любимо один одного, ось наше фото на Мальдівах".

Тобто ми сподіваємося, що в твоєму житті нічого такого не трапиться. Але хто попереджений — озброєний.

Він не розлучається з телефоном

У буквальному сенсі не випускає його з рук: перед сном блаженно дивиться на екран, вранці першим ділом хапається за трубку і відправляється в кімнату роздумів десь на годинку. Дзвонить він з балкона, а на твої питання роздратовано відповідає, що так краще чути взагалі-то. І ще він весь час комусь пише, а на обличчі у нього вираз абсолютного щастя. Якщо запитати, що він там пише, відповість, що консультує молодь на форумі любителів підлідної ловлі. Ну ну.

Називає Петровича котиком

Не перший раз, між іншим. Тобто ти справді чула це його "Папа, котик, цілую", це не слухові галюцинації. Але дзвонив він Петровичу, логісту компанії "Роги і копита". Якщо тобі вдасться заглянути в телефон, останній виклик буде саме від Петровича, так. Ні, твій милий не збирається ніяк це пояснювати. Тобі почулося. Нібито.

Він став трудоголіком

Ти напевно будеш шукати якусь статтю, щоб зрозуміти — що ж з ним трапилося: чому він стирчить на роботі до ночі і чому вибухає, як тільки ти задаєш йому запитання на цю тему. На жаль, але ніякі статті тобі не допоможуть. Тому що він, ясна річ, не працює ночами.

Він дружить з новими "цікавими людьми"

Чим ми старші, тим складніше заводити нові знайомства, а твій милий — дивись-но! — Спростовує статистику: в його житті раптом з'являється маса нових друзів. І всі ці прекрасні люди регулярно запрошують його в гості і допізна годують печеньками і байками. Тебе ж туди не запрошують з ряду причин: це хлопчача вечірка, господиня будинку запрошує гостей згідно числу приборів в сервізі або "тобі там буде нудно, дорога, ми про своє говоримо. Про Ротань". Ми тобі скажемо по секрету, що цих друзів звуть Тигра, Вінні і Ру. Вони придумані, всі до єдиного.

Він поспішає на допомогу, як Чіп і Дейл

"Колян застряг на трасі" Дон ", у нього передня вісь навпіл тріснула, уявляєш?", "Льоха везе хвору тещу в Ізраїль, літак о першій ночі, грошей на таксі немає, все віддали в клініку — ну як відмовити?", " Ти що, Аделаїду Генріхівну не пам'ятаєш? Та це ж моя викладачка сопромату, ух, як вона мене валила, стара відьма! Зовсім погана старенька стала, просить, щоб я їй по п'ятницях продукти завозив. Більше нікому, самотня вона … ". З чого б це він став такий добренький і безвідмовний, га? З того, що всі ці нещасні персонажі — теж міфічні.

Він постійно чистить пір'ячко

Записався в спортзал, не пропускає пробіжки, робить манікюр і прискіпливо вибирає парфуми. В цілому, це нормально, якщо він завжди таким був. А ось якщо раніше його не бентежили шматочки локшини "Доширак", що застрягли в бороді, а тепер він для цієї самої бороди купив шампунь, бальзам і віск для укладки — справи погані.

Він психує на рівному місці

"Дорогий, ти Барсику корм купив?" — "Дай мені спокій, скільки можна нудити, дістала вже зі своїм Барсиком, і він мене дістав, тварюка смугаста, дармоїд!" Знайоме? Якщо він не втратив роботу, не захворів, напередодні ви не посварилися і він занадто молодий для кризи середнього віку — тобі пора задуматися. Раптові перепади настрою властиві зрадникам. Совість їх мучить, і вони шукають винних. Ось ти, наприклад, підійдеш. Барсик теж.

Він шалено ревнує

Той самий випадок, коли чоловік проектує власні вчинки на тебе. Він змінився, а ти чому не можеш? Ще як можеш! Тільки собі він це прощає, у нього обставини, а ти — молилася ти на ніч? Спалахи необґрунтованих ревнощів — один з найвірніших ознак зради.

У нього нові захоплення

Які, безумовно, вимагають фінансових вкладень і особистої присутності. Тобто він не почне писати картини на балконі, він скоріше стане завзятим гравцем в боулінг, а ти хоч знаєш, скільки тепер коштує членський внесок на турнір? Ми тобі скажемо: рівно стільки, скільки кімната в мотелі, знята на кілька годин.

Секс не такий, як раніше

З одного боку, тут ми не візьмемося нічого пророкувати: він може уникати сексу, а може, навпаки, наполягати на ньому. Він може стати грубіяном в ліжку або, навпаки, занадто ніжним коханцем. Головне, ти зразу відчуєш, що секс не такий, як раніше.

Зовсім інший

І це найвірніша ознака. Тому що нещасного Петровича дійсно можуть звати "Котиком", Аделаїда Генріхівна справді ще жива і зовсім самотня, а до боулінгу твій милий пристрастився, коли відпочивав зі своїми новими друзями. Реальними. Все, що найчастіше виявляється брехнею, може бути і правдою. Іноді. А от тіло не бреше. Воно просто не вміє. Так уже ми влаштовані.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS