Новини про зірок
Подобається

Віка Дайнеко здивувала обличчям без макіяжу (Фото)

05/01/2016     Автор: admin
Віка Дайнеко здивувала обличчям без макіяжу (Фото)

daineko13

Після того, як Вікторія Дайнеко стала мамою, вона частенько ділиться «натуральними» фотографіями і показує себе такою, яка вона є насправді, передає Корупція.Стар 

Передплатники Віки в Інстаграмі завжди по-різному сприймають її прагнення продемонструвати природну красу: хтось захоплюється нею, а хтось — вважає, що зірці не підходить виставляти себе в непривабливому вигляді.

На цей раз Віка опублікувала Селфі після того, як помила волосся і висушила його без фену. Як з'ясувалося, від природи Дайнеко кучерява, чого багато хто міг не знати, тому як бачили її з рівним волоссям або ж акуратно накрученнимі локонами. Співачка підписала знімок так: «Забула взяти додому фен, згадала як насправді виглядає моє волосся.». До речі, армія шанувальників у Вікторії настільки різноманітна і навіть багато-національна, тому кожен свій пост Дайнеко дублює англійською мовою, за що англомовні шанувальники їй дуже вдячні.

Фотографія Вікторії Дайнеко вийшла досить милою і невимушеною, передплатники в Інстаграмі викупали її в компліментах і вказали на те, що їй від природи дане гарне волосся. Але деяким все-таки не сподобалося дивитися на співачку без укладання і макіяжу, про що ці люди відразу ж написали.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS

1451992793_dayneko