Новини про зірок
Подобається

Помер відомий французький актор: подробиці (ФОТО)

04/01/2016     Автор: admin
Помер відомий французький актор: подробиці (ФОТО)

58705

Сьогодні, 4 січня, в Парижі у віці 93 роки помер відомий французький актор Мішель Галабрю, передає Корупція.Стар

Його родина не повідомила причину смерті.

Мішель Галабрю народився 27 жовтня 1922 року в Марокко в сім'ї французького інженера. З дитинства мріяв про те, щоб стати актором. Дебютував в 1950 році на сцені легендарного театру «Комеді франсез». Минуло близько десяти після цього, перш ніж його запросили в кіно.

За свою кар'єру Мішель знявся більш ніж в 250 фільмах. Всесвітня популярність прийшла до нього як до комедійного актора. Він був партнером Луї де Фюнеса у всіх фільмах про жандарма із Сен-Тропе. Грав у них роль сержанта Жербера, начальника головного героя.

Але це була лише частина того, що вмів Галабрю. Його талант вражав різнобічними гранями, які змогли розгледіти великі французькі режисери Бертран Бліє, Жан-Люк Годар, Коста-Гаврас.

З де Фюнесом Галабрю знімався також у комедіях «Маленький купальщик», «Джо», «Скупий». Глядачі різних поколінь напевно пам'ятають актора в комедійних бойовиках з Жан-Полем Бельмондо «Гра в чотири руки» і «Хто є хто». Люк Бессон дав йому роль в культовій картині «Підземка».

У Бертрана Таверньє Мішель Галабрю знявся в кримінальній драмі «Суддя і вбивця» в ролі серійного вбивці і гвалтівника. За цю роботу актор удостоївся головної французької кінопремії — «Сезар».

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS