Новини про зірок
Подобається

Світлана Лобода знялась у різдвяній фотосесії (ФОТО)

30/12/2015     Автор: admin
Світлана Лобода знялась у різдвяній фотосесії (ФОТО)

4

Українська співачка LOBODA і її дочка Єва стали головними героями святкової фотосесії, передає Корупція.Стар

2015-ий рік став для LOBODA неймовірно насиченим: співачка з'їздила в масштабний всеукраїнський тур, дала два грандіозні концерту на сцені Палацу «Україна» і отримала головну музичну нагороду в номінації «Кращий кліп року», але найвідважнішим вчинком зірки стало рішення показати публіці свою дочка Евангеліну (цієї осені Світлана і Єва знялися в ексклюзивній фотосесії журналу Viva!). Напередодні Нового 2016- го року артистка разом з дочкою прикрасила святковий випуск журналу «Теленеделя», знявшись у казково красивій фотосесії.

 

2

«Я намагаюся дарувати щось потрібне чи несподіване — свято адже один раз в році. Так що купую всього дуже багато: за мною зазвичай йдуть помічники, навантажені пакетами » — каже співачка.

3

 

Що стосується Єви, то в повсякденному житті презенти — це велика розкіш для дівчинки, але тільки не в Новий рік. У це свято всі подарунки в сім'ї для дочки. Правда, є у неї одна мрія, якої поки не судилося збутися:

«Вже який рік поспіль Єва мріє про кошеня. Але навряд чи Дід Мороз принесе його, адже у нас вдома є собака породи хаскі і рибки. Думаю,що поки цього достатньо. Коли заводили рибок, Евочка обіцяла, що буде годувати їх щодня. У підсумку годую їх я. За собакою теж доводиться доглядати, вигулювати її не Єві, як вона обіцяла, а всьому сімейству. Ось коли зрозуміє, що за живу істоту треба нести відповідальність, тоді обов'язково подарую кого-небудь пухнастого», — зізналася Світлана.

1

Традиційно Новий рік LOBODA проведе на сцені, щоправда, цього разу разом з дочкою:
«Спочатку виступаю на головному святі в Одесі — біля Потьомкінських сходів, а після — концерт для гостей одного з віп-готелів. Евочка теж буде зі мною — вона вже достатньо доросла дівчинка і любить подорожувати з мамою: погуляємо по Одесі, сходимо до моря, подихаємо повітрям », — розповідає LOBODA.