Новини про зірок
Подобається

Депардьє приміряє образ Сталіна

30/12/2015     Автор: admin
Депардьє приміряє образ Сталіна

gerard-depardieu

Зірка французького кіно перевтілиться у вождя тоталітарного режиму, передає Корупція.Стар 

У своєму новому фільмі Жерар Депардьє зіграє Йосипа Віссаріоновича Сталіна. Режисером кінострічки стане Фанні Ардан. Сюжет розгортатиметься в той період часу, коли Сталін займався обговоренням спорудження пам'ятника самому собі з архітекторами.

Основою для створення сцен буде служити книга Жана-Даніеля Балтассата Le Divan de Staline. Глядачі зможуть зануритися в епоху 50-х років 20 століття. Відповідальною за втілення концепції фільму в життя стане французько-португальська компанія Leopardo Filmes. «Мосфільм» займеться поставкою костюмів і реквізиту. Відзначимо, що на засіданні Ради РФ Володимир Путін оголосив прийдешній рік роком російського кіно. Буде розроблена детальна програма спрямована на те, щоб російський кінематограф став важливим для суспільства.Депардьє приміряє на себе образ радянського тоталітарного вождя. Зірка французького кіно перевтілиться у вождя тоталітарного режиму. У своєму новому фільмі Жерар Депардьє зіграє Йосипа Віссаріоновича Сталіна. Режисером кінострічки стане Фанні Ардан.

Сюжет розгортатиметься в той період часу, коли Сталін займався обговоренням спорудження пам'ятника самому собі з архітекторами. Основою для створення сцен буде служити книга Жана-Даніеля Балтассата Le Divan de Staline. Глядачі зможуть зануритися в епоху 50-х років 20 століття. Відповідальною за втілення концепції фільму в життя стане французько-португальська компанія Leopardo Filmes. «Мосфільм» займеться поставкою костюмів і реквізиту.

Відзначимо, що на засіданні Ради РФ Володимир Путін оголосив прийдешній рік роком російського кіно. Буде розроблена детальна програма спрямована на те, щоб російський кінематограф став важливим для суспільства.

akter-objasnil-pobeg-tem-chto-on-vse-taki-frantsuz_rect_8f9f9c4d9f708a899d2acc39eedf657a