Плітки
Подобається

Гола правда: чи робила Аліна Гросу пластику, чи це все плітки? (ФОТО)

27/12/2015     Автор: admin
Гола правда: чи робила Аліна Гросу пластику, чи це все плітки? (ФОТО)

Всі ми пам'ятаємо милу кучерики з блакитними очима, так задерикувато виконуючу пісню «Бджілка»! Так, Аліна Гросу змінилася, виросла і перетворилася на розкішну дівчину, біля балкону якої напевно вишиковуються черги з серенадчиків.

Спостерігаючи за розвитком співачки, ми не можемо не відзначити і значні зміни, що трапилися з її зовнішністю, які стали причиною виникнення чуток про те, що дівчина неодноразово лягала під ніж пластичних хірургів …
Чи так це насправді чи, може, це всього лише чергові плітки і домисли заздрісників? Нова хвиля чуток про Аліну Гросу виникла після того, як в листопаді цього року співачка презентувала відеокліп «Ревную», в якому з'явилася в абсолютно іншому образі: яскравою блондинкою з точеним носиком, видатними вилицями і пухкими губками — надто вже вона стала невпізнанною, пишуть у соцмережах шанувальники дівчини:
«Вибачте. що я пропустила ??? що трапилося з тією маленькою дівчинкою ??? не можу зрозуміти що змінилося в зовнішності (((».
«Як пластика змінює людину ..»
«Навіщо робити такі губи ???? чому б не бути природніше ??? »
«Яка щось не природна что-ли»
«Ох, дівчиську всього то 17-18 років, а виглядає на років 10 старше !!»
«Це Аліна Гросу, це та дівчинка, яка співала" я маленька бджілка "? оххохо, я в шоці)) »

12224442_881746748607638_6364352_n
Аліна Гросу: 2013 і 2015. Як змінилася зовнішність зірки за 2 роки.
 
Саме такі коментарі ми прочитали біля численних Селфі  Аліни Гросу і, звичайно ж, не могли залишити без уваги цю тему, адже для багатьох юних дівчат співачка — еталон краси і приклад для наслідування. Що стало причиною таких кардинальних змін у зовнішності 20-річної зірки? За відповіддю ми пішли у одному з найавторитетніших пластичних хірургів України — Дмитру Слоссера.
"Кардинальні зміни в зовнішності Аліни Гроссу явно стали проявлятися з 2014 року. Всі ми бачили, як співачка поступово худла, але при цьому риси обличчя залишалися абсолютно природними.
Швидше за все, в цей час щось сталося в житті Аліни, внаслідок чого вона вирішила кардинально змінити свій імідж: почала різко худнути і ставати копією Мерилін Монро. Я б рекомендував цей процес схуднення негайно зупинити — вид Аліни може стати досить болючим, незважаючи на модну нині тенденцію до худорби.
Також, дивлячись на фотографії за останні 5 років, видно, що обличчя зірки змінило свої пропорції. Про це свідчать явно виражені вилиці і носик, зроблений явно відповідним до нового іміджу стрункої білявки. У мене як і раніше не викликає ніякого сумніву те, що все-таки не обійшлося без активного втручання пластичних хірургів ", — коментує зовнішність Гросу Дмитро Слоссер.

2010 1 2010 2 2010(2) 2011 1 2012 1 2013 1