Заміж за українця: чому на це варто зважитися

26/12/2015     Автор: admin
Заміж за українця: чому на це варто зважитися

06df0d7-88768

Кілька порад про те, чому потрібно виходити заміж за українця, передає Корупція.Стар

З раннього дитинства багато дівчат просто марять думками про те, щоб вийти заміж за іноземця і виїхати в далекі краї. Google видає результати багатомільйонними запитами: «вийти заміж за іноземця» і чомусь тільки кілька сотень посилань з тематикою «хочу українця».

Нинішня ситуація в країні, звичайно ж, змінила трохи стан речей, але не найкращим чином. Тепер українки пишаються чоловіками-українцями, але все одно заміж за них не поспішають і підраховують, з якої країни зарплату чоловіка (бажано в доларах) міняти буде вигідніше.

Основна причина, яку дівчата називають у шлюбних агентствах — це пошуки кращого життя за кордоном і ненадійність чоловіків українського виробництва.

«Дівчата, яких «потріпало життя», сподіваються, що десь там вони зможуть почати все спочатку і удача їм обов'язково посміхнеться. Свої сторінки в соціальних мережах вони бажають вести англійською мовою (щоб іноземці розуміли, що написано у профайлах), а також виставляти відверті фотографії, що допоможе привернути здобич швидше.

Але, як кажуть «Добре там, де нас немає». Ми, звичайно, намагаємося не давати особливих надій клієнткам, але попит вимагає пропозицію», — поділилася з нами Олена, співробітник шлюбного агентства.

z5XMgB

Багато українок також користуються тим, що дівчата слов'янської зовнішності користуються популярністю в іноземців. Але нашим чоловікам не варто впадати у відчай. Ми вирішили підготувати цей матеріал, щоб довести дівчатам: «За українців-чоловіків варто виходити заміж».

— Тобі не треба буде виїжджати в іншу країну, і ти зможеш бачитися з родичами. Часто дівчата, які виходять заміж за іноземця, залишають країну і не можуть повернутися тривалий час. Навіть якщо ти переїдеш в інше місто, ти в будь-який момент зможеш сісти на потяг і відправитися в гості додому.

— Не у всіх українських чоловіків зарплата у гривнях. Багато професіоналів отримують заробітну плату в доларах і євро.

— З українцем у тебе обов'язково буде схожий менталітет і традиції. Набагато легше заводити стосунки з людиною тією ж віри, як у тебе. Це величезний плюс, адже мало хто може похвалитися великими сімейними святами.

70709_75674417

— Відкривати горизонти ти можеш разом зі своїм коханим. Якщо ти вийдеш заміж за італійця, то Італія стане твоїм другим домом, і ти вже не зможеш розповісти подругам про те, як ти відпочила в Італії. Не втрачай свій шанс поїхати у відпустку до Італії.

— У тебе буде менше проблем з офіційним оформленням ваших стосунків.

Дорогі дівчата, пишу вам як дівчина, яка також поки що не має штампа в паспорті. Не варто шукати щастя десь за бугром. Можливо, ваша кохана людина десь поруч! Озирніться довкола і ви обов'язково знайдете своє щастя.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS

20130320185814