Шокуючі фото Таїсії Повалій! Що зробив час з обличчям співачки

25/12/2015     Автор: Ігор Нагорний
Шокуючі фото Таїсії Повалій! Що зробив час з обличчям співачки

Екснардепрегіонал і зірка естради в одній особі Таїсія Повалій, безумовно, не може дозволити собі погано виглядати. Однак бездоганна красаце не тільки гени або здоровий спосіб життя, над своєю зовнішністю артистка працює не сама, а з допомогою косметологів і пластичних хірургів.

Їх стараннями сьогодні 50річна зірка виглядає краще, ніж у свої 35 і навіть 28 років.

Так, відомо, що співачка робила ринопластикувкоротила і звузила ніс, недоліки віку вона "лікує" з допомогою ботокса, і подейкують, що на свою ідеальну білозубу посмішку вона витратила не менше 100 тисяч євро.

На фото різних років можна простежити, як змінювалася Таїсія Повалій.

З дитинства маленьку Таю оточували теплом і турботою. Вона була єдиною дитиною в сім'ї, а тому мама всіляко намагалася розвивати дочку.

Пухкі щічки, тонкі губки зі злегка опущеними куточками і коротка стрижкатакий Повалій постає на перших дитячих фото.

Взагалі в дитинстві майбутня зірка була дуже цікавою: смішно хмурила брови, любила хустки і носила окуляри.

До школи дівчинка вже відростила волосся, полюбила бантики, а батьки навіть прокололи їй вуха.

В юності Повалій знову зробила коротку стрижку, але її жіночності це не завадило: м'яка усмішка, гарний овал обличчя, великі очі.

А ось заміжжя і материнство відразу додало Повалій років. Пишна зачіска, волосся до плечей, очі окреслені чорним олівцем і гордовито підняті брови йшли співачці куди менше.

У 28 років Таїсія примудрилася зробити собі хімію і "підсісти" на надто яскравий макіяж. Курткикосухи, брюки з високою талією, масивні прикрасице все, звичайно, було в моді, але зовсім не прикрашало зірку.

Таїсія Повалій зразка 1993 і 2008 р. 

У 35 років артистка виглядала старшою і менш ефектною, ніж сьогодні. Тоді Повалій виступала в образі Монро і виглядала досить вульгарно.

1998 рік

На щастя, в 2001 році співачка усвідомила свої стилістичні промахи і взялася за власний образ. Саме тоді вона почала своє перетворення в ту зірку, яку ми знаємо нині.

Ось що трапилося після перефарбовування з брюнетки назад в блонидку.

З того часу артистка багато і наполегливо працювала над собою: міняла убрання, зачіски, макіяж, експериментувала з дієтами і салонними послугамиАле в 2010 році все ж таки зважилася на ринопластику.

Відомий іспанський пластичний хірург Іван Маньєро на прохання українських журналістів нещодавно переглянув фото вітчизняних знаменитостей і сказав, що найвдаліша пластикау Повалій. Однак ні він, ні сама зірка не вдаються в деталі, які детальні зміни зазнала зовнішність співачки.

При цьому в одному з інтерв'ю співачка зізналася:

"Я вважаю, що жінка, яка може собі це дозволити, зобов'язана робити пластичні операції. З одного боку, я вважаю, що, якщо правильно доглядати за собою, можна обійтися і без цих радикальних кроків. З іншого боку, у мене є одна проблема, яку необхідно вирішити. Думаю, що я зроблю це, як тільки буде час.

Колись я зробила одну помилкузакачала собі гель в носогубні складки. Тоді це було дуже модно, а заразвін у мене в щоках! Мігрує по всьому тілу, уявляєте! Треба буде, звичайно, щось з цим робити. Тому що, наприклад, якщо я, знімаючи макіяж, докладу трохи більше зусиль, натисну на це місце, воно у мене як заниє! Біль жахливий".

1 Таисия ПОВАЛИЙ. Фото Бориса КУДРЯВОВА2 3 4 5_0570e4eda318116705015d0de2fd79d3 _6884426476a3e945ffd51c2c4777719a 69699 povalii