Новини про зірок
Подобається

Українська співачка з помсти коханому спалила розкішний особняк (ФОТО)

23/12/2015     Автор: admin
Українська співачка з помсти коханому спалила розкішний особняк  (ФОТО)

Wx600_374630

Українська співачка Ярослава, яка кілька місяців тому почала співпрацю з відомим продюсером Вадимом Лисицею, готується презентувати публіці свій новий кліп на пісню "Чому".

За словами артистки, ця дебютна відеоробота, яка народилася в новоспеченому творчому тандемі, зуміла повною мірою розкрити її чуттєвість і акторські здібності.

"Це кліп-фантазія, в якому всі думки жінки показані, як реальні дії. Ще один доказ того, що ображати нас (жінок) не можна, адже хтось може просто придумати план помсти, а хтось — не тільки подумати, але і реалізувати", — розповіла про зйомки Ярослава.

481559

Під керівництвом відомого в Україні режисера Олександра Філатовича Ярослава в кліпі повинна була показати всі грані почуттів зневіреної дівчини. Протягом усього відеоряду червоною ниткою проходить ціла палітра емоцій, які відчуває жінка, дізнавшись про зраду коханої людини: від награної незворушності до істерики і бажання помститися зраднику.

382664

За задумом Вадима Лисиці, який є автором ідеї кліпу, в картині не буде ні трагедії, ні традиційного хепі-енду, але глядачі зможуть побачити історію сильної жінки, яка зуміла подолати життєві труднощі.