Зіркові скандали
Подобається

10 зірок, які зганьбилися просто на сцені (ФОТО)

21/12/2015     Автор: admin
10 зірок, які зганьбилися просто на сцені (ФОТО)

Нікому з нас не хотілося б зганьбитися перед людьми, які нас поважають і люблять. А що вже говорити про зірок! Але багато хто з них частенько потрапляли в незручні ситуації на очах у багатотисячної публіки просто на сцені!

Бейонсе

Untitled-1(1)

Цій чудовый жінці пощастило, мабуть, меншеза всіх інших. Спочатку вона падає зі сходинок на кількох концертах, потім у неї піднімається плаття. Весь зал бачить її приголомшливі бежеві панталони, а потім співачка мало не позбавляється волосся, яке потрапляє у вентилятор.

Тейлор Свіфт

свифт(1)

 

Якщо Бейонсе ще можна пробачити наявність білизни, що стискає, і це просто кричить про наявність проблем в житті, то молоденькій Свіфт це з рук так просто не зійде. Занадто багато сміху і пересудів виникло навколо цього жахливого провалу.

Селена Гомес

гомес

І в історії цієї дівчини причина наявності «білизни для жінок за 50» залишається великою загадкою.

Брітні Спірс

britney-spears-wardrobe-malfunction-pieceofme

У цієї жінки провал теж пов'язаний з нижньою білизною. Вірніше, з її відсутністю. Під час концерту Брітні була всього лише в прикрашеному численними стразами купальнику, який розстебнувся в найнесподіваніший момент. Танцюрист з колективу спробував врятувати ситуацію, але у нього нічого не вийшло.

Джастін Бібер

 

Цей хлопчик-скандал відрізняється занадто розв'язною поведінкою не тільки в житті, але і на сцені. То заплаче, то ще чого утне. А один раз він вирішив несподівано очистити шлунок прямо під час концерту. «Це було молоко», — написав музикант у своєму Twitter трохи пізніше. Хто б сумнівався…

Justin-bieber-Believe-tour-Phoenix-Arizona-2012-justin-bieber-32334088-1500-1500-640x474

Леді Гага

гага

Схожа історія сталася і з Леді Гагою, яка, судячи з усього, теж напередодні виступу випила молока … Страсна любителька взуття на величезній платформі відзначилася феєричним падінням з висоти свого зросту.

Дженніфер Лоуренс

giphy(33)

Лоуренс на сцені теж довелося не солодко. Під час вручення премії «Оскар» актриса заплуталася в подолі свого розкішного сукні та впала зі сходинок на очах у багатомільйонних глядачів.


Адам Левін

Adam-Levine-covering-his-face-with-his-sweater-on-The-Voice-GIF

Під час квітневого концерту в Каліфорнії солісту гурту Maroon 5 довелося заспокоювати прихильницю, яка збожеволіла при вигляді свого кумира. Благородний вчинок, чи не так? Поки все це відбувалося, фоном звучала фонограма, а співак навіть не намагався робити вигляд, що співає.

Мадонна

madonnafall.0

Одного разу на концерті Мадонну мало не задушили свої ж танцюристи. За задумом, вони повинні були зняти з плечей співачки плащ, але той був так туго зав'язаний, що зірка впала на сцені вниз головою.

Пінк

pink-falls-off-stage-during-concert-throw(1)

Злітаючи вгору на одному зі своїх концертів, Пінк в прямому сенсі цього слова «впала з небес на землю», бо страховка була неправильно закріплена. На щастя, ніяких серйозних травм дівчина не отримала.