Зіркові скандали
Подобається

Нетримання і голі витівки: як поводяться зірки на борту літаків (ФОТО)

19/12/2015     Автор: admin
Нетримання і голі витівки: як поводяться зірки на борту літаків (ФОТО)

Бортпровідники розповіли, як поводяться голлівудські зірки в реальному житті.

Ніколас Кейдж виявився зовсім не добрягою.

71049e2b76d8457cb0704ada0ad6

"Я спостерігав Ніколаса Кейджа майже в сказі. Він йшов по проходу в літаку Jetway і збив жінку, яка опинилася на його шляху — просто відштовхнув її до стіни. Зробивши це, він як ні в чому не бувало, продовжив свій шлях, не обернувшись. Єдине, що я подумав: "Який козел", — здивувався екіпаж лайнера.

Абсолютно невихованим виявився Бен Аффлек.

sogi59221

"Це щось: грубий і неотесаний, як свиня. Весь політ він спав, по-хамськи закинувши ноги, взуті в черевики Timberland, на спинку крісла, що стоїть попереду", — говорять стюардеси.

Жерар Депардьє відзначився неприємним інцидентом з сечовипусканням.

depard

"На рейсі Париж-Дублін актора попросили залишатися в кріслі, бо на табло висвічується напис" пристебніть ремені ". Депардьє на прохання бортпровідників залишатися на місці став кричати, що йому терміново потрібно попісяти. Не отримавши згоди, актор узяв порожню пластикову пляшку і помочився в неї, при цьому трохи сечі витекло на підлогу. Опісля він, правда, вибачився за доставлені незручності ", — розповіли очевидці.

Меттью Прічард оголившись ходив по салону.

"На рейсі з Амстердама в Неваду, перебравши з алкоголем, комік роздягнувся, став ходити по салону, а після і зовсім помочився при всіх, обливши при цьому актора Дольфа Лунгренда", — говорять стюардеси.