Найрозумніші блондинки світу

16/12/2015     Автор: admin
Найрозумніші блондинки світу

У суспільстві поширено багато стереотипів: якщо чоловік накачаний та ще й боксер, значить він тупий, якщо дівчина має привабливу зовнішність та ще й волосся у неї світле, значить вона дурна. До Вашої уваги найрозумніші блондинки планети.

Ештон Кларк
Зустрівши таку дівчину на вулиці або, скажімо, в барі в п'ятницю ввечері, могли б ви хоча б припустити думку про те, що вона претендує на докторську ступінь з психології і знає цілих 4 мови?

1520524184415437_PkBJP3i
А адже насправді так воно і є. На знімку вище 22-річна Ештон Кларк з Теннесі (США). Дівчина навчається на факультеті психології в Університеті Теннесі, претендує на докторський ступінь і володіє чотирма мовами. Однак, за словами американки, через лялькову зовнішності навколишні попросту не сприймають її всерйоз.
Втім, личком Барбі Ештон володіла не завжди. Робити з себе ляльку дівчина почала, коли їй виповнилося 16. А ось, як студентка виглядала до преображення.

1520524245812471_hKqcTNk
Шість років тому дівчина перефарбувала волосся, підкачала губи, кардинально змінила свій макіяж, прикупила кольорові контактні лінзи, накладні вії і перетворилася з скромниці-студентки із завидною табелем в ляльку-блондинку з пухкими губками. На підтримку такого способу у Ешлі йде близько 1000 доларів.
«Коли мені було 14, я лише трохи експериментувала з макіяжем. І мої однокласники постійно наді мною сміялися, не сприймаючи таку зовнішність всерйоз. Коли мені виповнилося 16, я наплювала на всіх і перефарбувалася в блондинку », — згадує дівчина.
У такому вигляді дівчина, за її ж власним визнанням, почувається щасливою. Єдине, що її зовсім трохи засмучує — помилкові судження оточуючих про її розумових здібностях.

1520524318181487_XI7V3Tt


Фіорелла Теренціо
Поєднувати непоєднуване, безумовно, складно. Але бувають і винятки. Наприклад, італійка Фіорелла Теренціо на відміну від блондинки з Теннесі не скаржиться на зовнішність: жінка пристосувалася поєднувати образ типової блондинки з (вже повірте, це правда) докторським ступенем з астрофізики.
Журнал Time якось назвав блондинку чимось середнім між співачкою Мадонною і відомим американським астрономом Карлом Саганом. У різний час Фіорелла викладала фізику і астрономію в різних коледжах США. Зараз жінка працює на посаді професора в Міжнародному університеті Флориди.

1520524374821981_gpEBNSa
У вільний від основної роботи час італійка займається музикою. Кілька пластинок Теренціо вийшли за підтримки відомої Warnber Bros. Records. А ще професор з білявими локонами співпрацює з провідними світовими будинками мод. Торік Фіорелла разом відомим американським астрофізиком Нілом Тайсоном підготувала відеоінсталяцію про космос для модного будинку Ermenegildo Zegna Couture. Відео використовувалося спочатку в Мілані на показі осінньо-зимових колекцій, а після вирушило до Лондона.
1520524414499456_NQvD8Op
 

Ей Джі Бейлі
А це порноактриса і модель журналів для дорослих Ей Джі Бейлі. Крім привабливого тіла і бездоганно білявих локонів дівчина має ступінь бакалавра в галузі антропології, отриману в Університеті Міссурі.
Варто відзначити, що, будучи школяркою, Ей Джі не проявляє особливої тяги до навчання. А в старших класах і зовсім втекла з дому, кинула школу і поїхала на рік до Австралії. Правда, через рік одумалася, повернулася в США, закінчила отримання середньої освіти, вступила до університету і успішного його закінчила.

1520524496498519_6nYhclA
У 2006 році, щоб заробити грошей на стажування в Сент-Ендрюському університеті (одному з найпрестижніших вузів Шотландії) Ей Джі подалася в моделі: стала співпрацювати з журналами для дорослих. Потрібну суму дівчина заробила і до Шотландії з'їздила: провела на студентській лаві рік. А після повернення додому вирішила знову з головою зануритися в модельний бізнес. А через деякий час блондинку-антрополога і зовсім затягнуло в кінематограф. Дівчина стала порноактрисою і тепер заробляє на життя справою далекою від науки.

1520524537188093_3ZBIiLy 

Вікторія Здрок
Українці Вікторії Здрок 42 року. Вона колега вищезгаданої американки. А ще блондинка, як і Ей Джі Бейлі, може похвалитися не тільки великою фільмографією і завидною фігурою, але і блискучою освітою.
За плечима Вікторії — Університет в Пенсільванії, юридична школа в Університеті Вілланова і Дрексельскій Університет. В останньому порн * актриса отримала докторський ступінь у галузі клінічної психології.
До речі, отримана освіта Вікторія, незважаючи на успішну кінокар'єру, все ж використовує. Блондинка випустила кілька книг з психології, пов'язаних з відносинами і з * ксом, а також практикує як приватний з * ксолог.
1520524630411404_p67cjnj
 

Ческа Бурлесон
І остання блондинка в нашому списку — дівчина, яку різні журнали неодноразово вносили до списку найбільш з * ксуальних жінок-науковців. Ческа Бурлесон — морський геолог, володар докторського ступеня в галузі хімічної океанографії.
Одна з головних наукових робіт блондинки присвячена вивченню явища цвітіння води через підвищення кількості певних водоростей, званого дослідниками «червоним припливом». Відзначимо, що в юності, будучи на першому курсі коледжу, Ческа подумувала про кар'єру фігуристки, оскільки з дитинства займалася цим спортом. Проте у результаті потяг до науки переважила.

1520524709809195_tth0OWf