Плітки
Подобається

Вона виклала в Інтернет два ідентичні фото … Але одна маленька деталь — змінила ВСЕ!

11/12/2015     Автор: admin
Вона виклала в Інтернет два ідентичні фото … Але одна маленька деталь — змінила ВСЕ!

Увага, питання: на що в першу чергу звертають увагу чоловіки при знайомстві з жінкою?

Як показав цікавий експеримент, проведений недавно, розмір має значення, особливо в тому випадку, коли дівчина виставляє своє фото на сайті знайомств.

Нещодавно активні користувачі Інтернету вирішили провести маленьке дослідження, яке показало, втім, очікувані, але від цього не менш цікаві результати.

1 (1)

Вони створили в популярному додатку для мобільних знайомств Tinder дві підроблені сторіночки якоїсь 24-річної Карли з Манчестера. Профілі були абсолютно ідентичні, щоправда їх відрізняла одна маленька, але важлива деталь — розмір бюста.

Результат не змусив себе чекати! Аккаунт дівчата з великими грудьми сподобався 804 користувачам додатку, в той час як акаунт дами з маленькими грудьми набрав всього-навсього 207 «лайків».

До того ж профіль пишногрудої Карли за лічені хвилини усіяли численними компліментами. Один сміливець навіть написав: «Могла б ти надіслати мені ще кілька своїх знімків, щоб я міг показати Санті, що я хочу отримати на Різдво?»

2 (1)

В результаті експерименту було зроблено висновок: збільшення грудей на один розмір підвищує привабливість жінки в очах чоловіків на 9%. 

3 (1)