Новини про зірок
Подобається

Анастасія Приходько на очах чоловіка пестила дівчину ( ФОТО)

11/12/2015     Автор: admin
Анастасія Приходько на очах чоловіка пестила дівчину ( ФОТО)

ccccccccccccccccccccccccccccccccc

Українська співачка Анастасія Приходько дозволила собі у новому відеокліпі "Не трагедія" поцілувати та попестити дівчину на очах власного чоловіка. Для цього їй довелося перевтілитися у бороданя.

"Це було дуже дико. Але мені пощастило з партнеркою. Дівчина швидко мене сприйняла мужиком. Під час зйомок цієї сцени ми багато сміялися. Раніше мені навіть говорити на цю тему не доводилося" — зізнається Анастасія, — В цьому кліпі вперше в житті довелося спокушати дівчину. Для пікантної сцени мала провести рукою по її колінах. Вона повинна була мої руки зжати трепетно стегнами".

На знімальний майданчик прийшов чоловік Приходько. Дивився і довго сміявся.

"Все казав: "Мужики так не роблять. Вони поводяться інакше". І показував мені все — від міміки до жестів. Взагалі, рада, що не влаштовує сцен через роботу. Ніколи не ревнував, навпаки підбадьорював і радив бути розкутішою. Звичайно, я була затиснута. То в машині з дівчиною, то — в ліжку з чужим чоловіком, а мій коханий на все це дивиться".

Режисер відео Влад Кочатков каже, образ чоловіка Анастасії Приходько був досить переконливим.

"Міміка, жести, манери були дуже схожими на чоловічі. Переживав, наскільки природною вийде сцена, в якій Настя в образі чоловіка спокушає дівчину, але вона впоралася, — говорить режисер. — Нова пісня про те, що, в принципі це не трагедія, якщо хтось із пари не любить або розлюбив.

665437_1_w_570 665437_2_w_1000 665437_3_w_1000 665437_4_w_1000 665437_5_w_1000