Плітки
Подобається

15 відомих красунь, які жодного разу не були одружені (ФОТО)

11/12/2015     Автор: admin
15 відомих красунь, які жодного разу не були одружені (ФОТО)

Здавалося б, якщо жінка красива, розумна, а до того ж багата і знаменита, то такі якості — просто запорука щасливого особистого життя. Сьогодні будемо ламати цей стереотип.

Ми покажемо вам 15 відомих сексуальних знаменитостей, які жодного разу в житті (так, ви все правильно прочитали) не були у шлюбі.

Це зовсім не означає, що чоловіки обділили їх своєю увагою. Радше навпаки: шанувальників прекрасної статі у цих чарівних жінок хоч відбавляй! Багато з них перебували в цивільному шлюбі, мали тривалі — часом більше 10 років — взаємини з одним чоловіком і навіть народили дітей. От тільки ні одна з них так і не сказала заповітне «так» чоловікові своєї мрії.

Мабуть, за штампом у паспорті ці красуні точно не женуться. І, судячи з усього, відчувають себе чудово, насолоджуючись свободою.           

Патрісія Каас, 48 років

1      

Наомі Кемпбелл, 45 років

2 

Анна Семенович, 35 років

3 

Кайлі Міноуг, 47 років4  

Маріса Томей, 51 рік

5 

Тайра Бенкс, 42 роки

6  

Вайнона Райдер, 44 роки

7

Шарліз Терон, 40 років8      

Єва Мендес, 41 рік

9

Крістін Девіс, 50 років

10

Мері Луїз Паркер, 51 рік

11

Вероніка Кастро, 63 роки

12

Мілен Фармер, 54 роки

13

Опра Уїнфрі, 61 рік

14

Ніколь Шерзінгер, 37 років

15

Схоже, ці дами не шкодують про своє рішення: для них свобода дорожча, ніж зобов'язання! А ви як вважаєте: важливий для спільного життя штамп у паспорті чи можна прожити щасливо разом без усього цього офіціозу?

Чекаємо на ваші коментарі під постом. А також не забудьте поділитися цими вражаючими новинами з друзями, багатьох вони здивують!