Травесті-діва Монро вперше показала справжнє обличчя (ФОТО.ВІДЕО)

07/12/2015     Автор: admin
Травесті-діва Монро вперше показала справжнє обличчя (ФОТО.ВІДЕО)

Монро вирушила до Вільнюса і тепер показує нові фотографії з подорожі.

Травесті-діва звикла шокувати публіку оригінальними образами, тому зовсім не дивно, що на цей раз Монро показала своє справжнє обличчя, сфотографувавшись без макіяжу. Приїхавши до Вільнюса і зайшовши в місцевий магазинчик, Монро шукала собі що-небудь поїсти і знайшла національне ласощі — високий торт, упакований в спеціальну коробку з ручками. Природно, епатажна діва не могла не відобразити своєї знахідки і швидше за все забула, що ненафарбована, тому як з'явилася перед публікою абсолютно без макіяжу.

1449492755_monro 1449492796_travesti-diva 1449492826_monritta

Незвично бачити Монрітту, як вона любить себе називати, в такому вигляді, тому що завжди вона підкорює громадськість яскравим макіяжем і укладеним волоссям, а тут стала абсолютно іншою. Мабуть, про це травесті-діва взагалі не думала в той момент, коли публікувала цю фотографію, її більше цікавило, що вона побачила скільки це коштує.

Трохи пізніше Монро вже сфотографувалася в кафешці при повному параді — з макіяжем, укладанням і діадемою, одягненою поверх шапки. Буквально днями, коли в Києві випав перший сніг, Монрітта вперше прикріпила діадему до головного убору і їй це припало до душі, тепер вона її не знімає і називає себе «принцеса».