Анжеліна Джолі шокувала своїм виглядом (ФОТО)

07/12/2015     Автор: admin
Анжеліна Джолі шокувала своїм  виглядом (ФОТО)

Анджеліна Джолі і Бред Пітт стали почесними гостями міжнародного кінофестивалю в Камбоджі. Актриса разом з дітьми вже кілька місяців живе в цій країні, де вона знімає свій новий фільм «Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі».

EN_01194888_0001

Руки стали ще тонше,  під очима  темні кола. Не так давно джерела оточення зірки повідомили, що Джолі важить вже менше 40 кілограмів, і її стан серйозно турбує близьких. Очевидно, що в Камбоджі актриса схудла ще більше – мабуть, позначився жаркий клімат, який знижує апетит, і великий обсяг роботи, адже, як режисер і продюсер, Анджеліна повинна контролювати весь процес від початку до кінця.

Оточення Анджеліни не раз розповідало про її дивну дієту: актриса  не їсть нормально, воліючи харчуватися крихітними перекусами. У їжу артистка вживає в основному насіння – гарбузові, лляні, а також просо, гречку і горіхи в невеликій кількості.

– Її дієта складається переважно зі злаків, – повідав один з друзів актриси. – Зрідка вона може дозволити собі покуштувати шматочок нежирного м’яса і випити келих вина.
Можливо, на вазі Анджеліни позначилися два важкі операції й пов’язані з ними переживання. У червні Джолі відзначила 40-річчя, яке співпало з превентивною операцією з видалення яєчників – процедура відбулася після подвійної мастектомії, яку Анджеліна перенесла в 2013 році.

Бред ж останні тижні знімався в Берліні, де він так само трудився над новою картиною. Перервавши роботу на кілька днів, Пітт прилетів в Камбоджу на кінофестиваль і возз’єднався з сім’єю.

Минулого дня Анджеліна прибула на прес-концеренцію в Пномпені і спочатку дала інтерв’ю місцевому телебаченню, а потім піднялася на сцену кінофестивалю, щоб відповісти на запитання журналістів. Анджеліна була одягнена зовсім просто – в чорне плаття на бретельках, яке вона дуже любить і часто одягає. Чорний колір підкреслив, наскільки схудла  актриса. Її виснажений вигляд відразу кинувся в очі фотографам, що знімали зірку.

EN_01194888_0003