Без категорії
Подобається

Тіна Кароль на Різдво перетвориться на добру чарівницю (ФОТО)

05/12/2015     Автор: admin
Тіна Кароль на Різдво перетвориться на добру чарівницю (ФОТО)

566305ad2e941_image2

Тіна Кароль знялася в мюзиклі "Різдвяна історія" каналу "1 + 1". Вона зіграла головну роль і виконала разом з рештою акторів автентичні українські колядки та щедрівки.

566305ad2e9d8_image1

Тіна Кароль стала головною героїнею різдвяного мюзиклу від каналу "1 + 1". Співачці довелося перевтілитися в добру чарівницю, а компанію їй склав переможець шоу "Маленькі гіганти" Женя Лебедин. Артистка в мюзиклі перевтілилася в справжню берегиню українських традицій і дбайливу маму, а 7-річний юний талант став її екранним "сином".

"Різдвяна історія" — це розповідь про українські традиції та духовні цінності нашого народу. У ньому прозвучать старовинні автентичні українські колядки та щедрівки у сучасній обробці.

566305ad2e8b0_image3

"Це казкова історія про те, що темрява завжди десь поруч, але вибір істинного шляху залежить від кожного з нас, головне — відкрити свою душу назустріч світлу і зберігати в серці віру. Адже перемога добра в душі навіть однієї людини здатна змінити цілий світ ", — розповідає Тіна.

Побачити "Різдвяну історію» з Тіною Кароль можна буде 6 січня наступного року. До речі, напередодні Різдва співачка вирушить у всеукраїнський тур під назвою "Колядки та обрані хіти".

566305ad2e7c2_image4