Новини про зірок
Подобається

Аня Чіповська вперше професійно заспівала (ВІДЕО)

03/12/2015     Автор: admin
Аня Чіповська вперше професійно заспівала (ВІДЕО)

x_c1389055

Актриса виконала каверверсію пісні легендарної групи Nirvana.

Про те, що Аня Чіповська прекрасно співає та має тембр рок-вокалістки, знають багато її друзів. Саме тому у Світлани Устинової і Дар'ї Чаруша, які зіграли головні ролі у фільмі «Холодний фронт», народилася ідея, щоб саундтрек до цієї картини записала саме зірка «Відлиги».

Аня Чіповська виконала пісню «My Girl» — каверверсію композиції групи Nirvana «Where Did You Sleep Last Night». На цю пісню зняли відео, в яке увійшли кадри з фільму. «Холодний фронт» — режисерський дебют кінокритика і сценариста Романа Волобуєва. Ця історія написана в співавторстві з виконавицями головних ролей — Світланою Устинової і Дашею Чаруша.

«Зізнатися чесно, творчий тандем з Анею народився спонтанно, з подачі Свєти, Даші та продюсера картини Іллі Стюарта, — розповів Роман Волобуєв. — Для мене це було повним сюрпризом: хлопці самі придумали ідею, домовилися з Анею, записали пісню в студії, а мені показали вже готовий результат, від якого я в повному захваті ».

Аня Чіповська прокоментувала запис каверверсії пісні групи Nirvana:

«Для мене в цій історії багато зійшлося. Дуже круто робити щось разом зі своїми друзями і підтримати їх талановитий проект. Не кожен день тобі пропонують спробувати себе в новій якості, і тим більше заспівати таку пісню. Це чистий адреналін ».

a4d2477681a36592801d90da803151bb