Новини про зірок
Подобається

Колишня дружина Меладзе вперше розповіла про смерть їхнього сина

26/11/2015     Автор: admin
Колишня дружина Меладзе вперше розповіла про смерть їхнього сина

Колишня дружина знаменитого російського співака Валерія Меладзе Ірина, яка прожила з виконавцем більше десяти років, розповіла про сімейної трагедії. Жінка зізналася, що у них з Валерієм помер син.

611ddb45707675f8242668744bcb4c21_01_valeriy_meladze
Ірина згадала, що в ті часи Валерій активно займався кар'єрою і мало часу приділяв родині. За словами дружини виконавця, коли народився хлопчик, Меладзе ні поруч із дружиною, він знаходився в іншому місті.
Відзначимо, що після трагедії Ірина народила Валерію трьох дочок — Інгу, Соню і Аріну. Саме заради них подружжя довгий час намагалися зберегти шлюб, який тріщав по швах. Однак його все ж не вдалося врятувати. У 2012 році відносини між подружжям були фактично припинені, а 21 січня 2014 пара офіційно розлучилася.
Ірина Меладзе підкреслила, що не шкодує про минулі роки, і вона навіть вдячна Валерію. "Це смішно, але я його не раз дякувала за те, що він пішов з сім'ї! Зараз на своє минуле дивлюся з посмішкою. Мені здається, що я прожила сімейне життя на собачих консервах, хоча думала, що їм чорну ікру. Спілкуємося ми по ступеня необхідності, але я завжди бажаю йому всього самого найкращого ".