Новини про зірок
Подобається

Солістка гурту «Міраж» заради чоловіка змінила віру

14/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Солістка гурту «Міраж» заради чоловіка змінила віру

a665e2786192

Солістка "Міражу" Маргарита Суханкіна розповіла Sobesednik.ru про те, як віра перемогла період нахлинула безнадії:

"У 2002 році у мене почалися проблеми зі здоров'ям, боліло все, було дуже погано, особливо на душі. Я не дуже добре розлучилася з чоловіком, була змушена піти з Великого театру, на сцені якого 10 років виступала як оперна солістка. Навалилося все відразу. Подруга, щоб витягти мене з цього стану, запропонувала поїхати в паломницьку поїздку по Підмосков'ї. Три дні їздили в різні храми, монастирі, занурювалися в святі джерела, багато спілкувалися зі священиками. Після повернення до Москви все нормалізувалося: прийшла нова робота, хвороби відступили".

Незважаючи на те, що співачка виховувалася у православній родині, одного разу вона змінила віру заради кохання. Перший шлюб зірки з хорватом Антуном Маруна тривав лише два роки. Пара вінчалася в Хорватії, за наполяганням чоловіка за католицьким обрядом.

"Він мені завжди говорив, що чоловік і дружина повинні бути однієї віри. Заради нього я стала католичкою, – зізналася співачка. Після розлучення з Антуном довелося причащатися і перехрещуватися назад у православ'я. Зараз точно можу сказати, що жоден чоловік, жодна велика любов не змусили б мене змінити віру".

Ось вже багато років Маргарита замолює свій найстрашніший гріх, який, як вона вважає, Господь досі їй пробачити не може.

"По молодості, по дурості зробила аборт, а потім народити так і не змогла: викидень за викиднем, та ще й проблеми по жіночій частині почалися. Бог так і не дав мені можливості стати матір'ю, тому два роки тому я взяла з дитячого будинку 3-років нюю Леру і 4-річного Сергійка. Дуже щаслива, що вони з'явилися в моєму житті, щодня читаю молитви про їхнє здоров'я та запалюю свічки в молельном куточку в нашому домі".