Зіркові скандали
Подобається

Дівчину російського співака звинувачують в анорексії (ФОТО)

11/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Дівчину російського співака звинувачують в анорексії (ФОТО)

19-річну подругу репера Тіматі, Анастасію Решетову, звинувачують у надмірній худорбі. Ці звинувачення прозвучали під публікаціями на її сторінці в Instagram.

Анастасія Решетова

Модель Анастасія Решетова веде здоровий спосіб життя, до якого входить і правильне харчування. Вона не їсть борошняного, дотримується режиму дня і займається в спортзалі. Також вона очищає свій організм за допомогою сироїдства.

Деякі шанувальники юної красуні Анастасії, віце-міс Росії 2014 року, розкритикували її тіло, вважаючи, що їй необхідно набрати вагу. Решетова вирішила відповісти на звинувачення. 

Анастасія Решетова

"Я не дрищ. Я дівчина в тілі. І при здоровому глузді", — написала Анастасія Решетова. 

Анастасія Решетова вважає, що у неї нормальна вага, і вона володарка жіночних форм.

А всім тим, хто бажає наслідувати її приклад, Решетова порадила:

"Звертаюся до дівчаток, які запитували у мене про швидкий спосіб схуднення, ефективні дієти та інше. Справа в тому, як би банально це не звучало, але правильний режим дня складе чималий відсоток успіху в досягненні красивої фізичної форми і відмінного самопочуття. Я відчула це на собі".

Анастасія Решетова

Зазначимо, що чутки про те, що співак Тіматі зустрічається з моделлю Анастасією Решетовою прозвучали вперше влітку. Жодних спростувань за ними не послідувало, але розмови навколо стосунків Тіматі та Альони Шишкової теж не вщухають.

Анастасія Решетова