Зіркові скандали
Подобається

Cпівак спалив BMW в підтримку російського автопрому (ВІДЕО)

04/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Cпівак спалив BMW в підтримку російського автопрому (ВІДЕО)

Стас Барецкий сжег BMW в поддержку российского автопрома

Колишній учасник групи «Ленінград» Стас Барецький спалив свій автомобіль BMW на Жовтневій набережній в СанктПетербурзі.

Музикант облив машину бензином з каністри і підпалив. Свій вчинок він пояснив бажанням підтримати таким чином російський автопром. «Санкціями нас не злякаєш, ми всі можемо зробити», — сказав Барецький.

Місцеві жителі, які стали свідками акції, викликали пожежників. За словами Барецкого, вартість його автомобіля BMW 520 1998 року випуску оцінюється приблизно в 350 тисяч рублів.

У серпні Барецький розбив iPhone і планшет Samsung, що продавалися в одному з магазинів СанктПетербурга. Так музикант висловив своє обурення тим, що в салоні стільникового зв'язку не були представлені смартфони російського виробництва. За його словами, збиток магазину був повністю відшкодований.

Wx600_944964

У тому ж місяці Барецький разом з петербурзькими козаками провів рейд в гіпермаркеті «Ашан» з метою виявлення заборонених до ввезення в Росію продуктів. Під час цього заходу він розривав зубами банки з пивом імпортного виробництва. Через таку поведінку Барецкого виключили з групи, яка проводить рейди. Шоумен пообіцяв продовжити свої акції в поодинці.

Барецький виступав у групі «Ленінград» з 2005 по 2008 рік. Він також випустив п'ять сольних альбомів і один спільний з групою «Ялинкові іграшки». Музикант знявся в епізодичних ролях у фільмах «2Асса2», «Шапітошоу» і «Зоряний ворс».