Зіркові скандали
Подобається

Відомого російського актора побила жінка (ФОТО)

01/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Відомого російського актора побила жінка (ФОТО)

Одним поставленим ударом Настя Задорожная приструнила Андрія Чадова: це сталося з їхными героями на зйомках нового відео співачки на пісню "Умовний рефлекс". За сюжетом особисте життя їх персонажів на межі краху – дівчина дізнається про зраду коханого.

"Чудова вийшла зйомка, швидко і одночасно професійно, – поділився враженнями з Андрій Чадов. – З Настею ми – давні друзі, тому на зйомки я погодився без роздумів. Кліп має вийти драматичним, емоційним, про двох закоханих людей, між якими виникає конфлікт. Загалом, життєво. У якийсь момент героїня Насті мене повинна була вдарити. Чесно скажу, відмінний удар у тебе, Настю! Я відчув. Схоже, тренувалася перед зйомками".

2_694

Кліп, дійсно, більше нагадує маленьке драматичне кіно.

"Це історія про те, що навіть сильні почуття не завжди перемагають, що любов може обпалювати і приносити біль, – розповідає Настя Задорожня.  – Моя героїня знаходиться в стані афекту, вона істерить, б'ється, вона на піку внутрішнього жіночого хаосу, коли вона не дає собі звіт в тому, що робить. Вона – нещасна жінка, яка постраждала з волі чоловічої дурості. Кліп не масштабний з погляду декорацій, але я хочу, щоб у нас вийшло чесне відео про почуття".

1_1656