Новини про зірок
Подобається

Російські зірки скасовують концерти у зв’язку з авіакатастрофою в Єгипті

01/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
Російські зірки скасовують концерти у зв’язку з авіакатастрофою в Єгипті

Концерти ряду російських музичних колективів, які мали відбутися 1 листопада 2015 року, переносяться у зв'язку з трауром, оголошеним в РФ після авіакатастрофи лайнера "Когалимавіа" в Єгипті.

па1

Лайнер Airbus-321 авіакомпанії "Когалимавіа", який в суботу летів з Шарм-еш-Шейха в Санкт-Петербург, розбився на Синаї. На борту знаходилися 217 пасажирів і сім членів екіпажу. Перше листопада оголошено в Росії днем жалоби.

Група "Руки Вверх" скасувала сьогоднішній виступ в Санкт-Петербурзі. 

images

"У зв'язку з оголошеним трауром ми переносимо концерт "Руки Вверх!", Який був запланований в Петербурзі в Льодовому Палаці", – сказала представник NCA.

Концерт перенесли на 19 лютого.

Як повідомляється на офіційній сторінці столичного клубу Yotaspace, через траур було прийнято рішення перенести концерт "30-річчя Московської рок-лабораторії". У ньому повинні були взяти участь групи "Крематорій", "Ногу свело!", "Ввічлива відмова", "Прощай, молодість!", "Чудо-Юдо".

завантаження

"У зв'язку з оголошеним днем жалоби концерт "30-річчя Московської рок-лабораторії" переноситься з 1 на 4 листопада. Всі куплені раніше квитки дійсні", – йдеться в повідомленні.