Новини про зірок
Подобається

Міла Куніс виснажує Ештона Катчера ревнощами

28/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Міла Куніс виснажує Ештона Катчера ревнощами

Схоже, ще одна голлівудська пара переживе кризу в шлюбі: під загрозою опинилися Міла Куніс і Ештон Катчер, які не так давно зіграли весілля. Інсайдери повідомляють, що у подружжя з'явилося відразу кілька приводів для скандалів.

324_mk_650x410

По-перше, актор хоче якомога швидше знову стати батьком. Ештон завжди мріяв про велику родину і вважає, що їм з дружиною не слід зволікати зі збільшенням сімейства. Однак Куніс ставиться до цієї ідеї досить прохолодно: актриса народила дочку Вайятт тільки рік тому, і турботи про малятко забирають усі її сили. Міла не підозрювала, що доглядати за дитиною буде так важко, і вважає, що їй потрібен час, щоб відновитися, перш ніж знову стати мамою.

54e59cbf618e6_image1

По-друге, у пари почалися конфлікти на грунті ревнощів. Ештона ніколи немає вдома, він мало часу приділяє дружині, і Міла починає сумніватися в його вірності. За інформацією американського таблоїду Star, актриса досі не може забути неприємний інцидент, який трапився на початку її роману з Катчером. Тоді папараці застали актора в обіймах невідомої блондинки. Пізніше Ештон поспішив переконати всіх, що той випадок нічого не значив. До того ж актриса добре пам'ятає, що попередній шлюб Катчера, з Демі Мур, закінчився зрадою: актор влаштував загул з дівчатами прямо в річницю стосунків з тодішньою дружиною.

Крім того, Мілі не подобається, що чоловік, на відміну від неї, відмовляється носити обручку – це лише підсилює підозри зірки щодо його легковажності.

Celebrities At The Los Angeles Lakers Game 1406142270_reybc2