Новини про зірок
Подобається

Донька Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського вийшла з коми (ФОТО)

28/10/2015     Автор: admin
Донька Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського вийшла з коми (ФОТО)

3442

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стан здоров'я 15річної доньки Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського покращився. Ніхто не застрахований від трагічних випадковостей. Їх наслідки можуть стати причиною горя і тривог на довгі роки. Але схоже, що в житті є однією з найбільш красивих і талановитих пар російського кіно страшний період залишився позаду.

За повідомленнями «Комсомолки», в редакції опинилися фотографії 15-річної Маші Кончаловській, зроблені в одному з регіонів Росії (Навмисно не повідомляється точне місце, щоб убезпечити дитину від переслідувань папараці ).

Судячи по знімках, дочка режисера Андрія Кончаловського і телеведучої Юлії Висоцької вийшла з коми. Дівчинка вже не лежить у марсельському госпіталі, підключена до апаратів, які підтримують її життя. Її вивозять на прогулянку, щоб Марія дихала свіжим повітрям. Реабілітація після серйозної черепномозкової травми, отриманої в аварії, буде тривалою і, як сподівається її велика і любляча сім'я, успішною.

Зараз за відновленням дівчинки стежать досвідчені лікарі і кваліфіковані медсестри.

Нагадаємо, що два роки тому на одній з доріг Франції Mercedes, орендований Кончаловським, винесло на зустрічну смугу, і машина лоб в лоб зіткнувся з іншим автомобілем. Сам Андрій Сергійович і його дружина Юлія Висоцька, сиділи попереду, відбулися невеликими травмами: спрацювали подушки безпеки. А їх дочка Марія, яка їхала на задньому сидінні, прийняла страшний удар на себе. Дівчинка не була пристебнута, і травма голови виявилася настільки серйозною, що в госпіталь Марселя її доставив вертоліт рятувальників: «Швидка допомога» могла і не встигнути. Юну пацієнтку тут же ввели в медичну кому, щоб стабілізувати стан, а для її рідних почалися довгі місяці тривоги і надій. Світло в кінці тунелю Стан Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського уявити можуть, напевно, тільки ті, хто проводив дні і ночі біля ліжка тяжкохворого дитини.

Творче життя, нові проекти, звичні заняттявсе відійшло на другий план. Разом з батьками Марії за неї переживали всі шанувальники пари. Кончаловський першим повідомив в своєму Фейсбуці про те, що відбувається приблизно через півроку після аварії:

«Маша поступово, але неухильно виходив з важкої травми».

Подружжя намагалися вести справи: Юлія видавала книги, відкривала кулінарні студії. Андрій Сергійович знімав кіно. Яких сил їм це коштувало, ніхто не знає. В єдиному інтерв'ю після аварії, яке вона дала журналу Tatler, Юлія зізнавалася: – Стан коми неоднозначно і у всіх протікає порізному. Бувають моменти, коли вона зі мною, буває, що я нічого не розумію. Ось начебто відбувається щось таке, чого ми дуже радіємо. Чекаємо повторення, а його немає. Зате трапляється щонебудь інше. Все йдеповільно. Нам з самого початку говорили, що відновлення буде дуже і дуже довгим. І це нескінченна робота, і Маші, і нашаВажко зрозуміти, чи є світло в кінці тунелю. Я постійно працюю над собою, щоб його розгледіти. І переконати всіх, що він є. І ось через два роки світ загорівся.

Машу Кончаловську вивозять на прогулянку, щоб дівчинка дихала свіжим повітрям.

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.ko..