10 акторів культового серіалу «Рятувальники Малібу» тоді і сьогодні (ФОТО)

22/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
10 акторів культового серіалу «Рятувальники Малібу» тоді і сьогодні (ФОТО)

Рятувальники Малібупопулярний серіал, який виходив з 1989 по 1999 роки, який увійшов у Книгу рекордів Гіннеса як найбільш популярний серіал в історії. Давайте прослідкуємо долю його акторів, які в одну мить піднеслися на вершину слави.

10 актеров сериала «Спасатели Малибу» тогда и сегодня

1. Кармен Електра

За свою бурхливу професійну кар'єру Кармен Електра встигла побувати моделлю, актрисою, співачкою та танцівницею. Після переїзду до Каліфорнії вона встигла знятися в епізодичних ролях і потрапити на обкладинку журналу «Плейбой». У 1997 році її запросили в серіал «Рятувальники Малібу». Як і Пітер Фелпс, Кармен Електра знялася лише в одному сезоні серіалу, однак ми з упевненістю можемо сказати що 43річна актриса і сьогодні може, завдяки своїм зовнішнім даним, знятися в серіалі про рятувальників.

10 актеров сериала «Спасатели Малибу» тогда и сегодня

2. Пітер Фелпс

Австралійський Пітер Фелпс актор знімався в першому сезоні серіалу. Однак, йому здалося мало ролі, в якій він знімався і після закінчення першого сезону Пітер покинув серіал. Спробувавши себе ще в кількох ролях, актор повернувся в рідну Австралію. В наші дні 55річний актор віддає перевагу тихому сімейному життю з коханою дружиною Донної і двома дітьми.

10 актеров сериала «Спасатели Малибу» тогда и сегодня

3. Паркер Стівенсон

Паркер Стівенсон дебютував у першому сезоні серіалу, після чого з'являвся лише кілька разів у 1997 та 1998 році. Після розпаду 14річного шлюбу з зіркою Cheers Кірсті Еллі, Паркер вирішив серйозно зайнятися фотографією. Сьогодні 63річний актор з'являється перед камерою, так і працює в якості фотографа.

10 актеров сериала «Спасатели Малибу» тогда и сегодня

4. Ніколь Еггерт

В серіал Ніколь Еггерт потрапила вже зіркою. Знявшись в 3 і 4 сезони «Рятувальників», актриса продовжувала успішно зніматися в численних фільмах і серіалах. Сьогодні 43річна актриса відома тим, що активно бореться із зайвою вагою в реаліті шоу, а також у вільний час водить свій власний автомобіль з морозивом, продаючи його дітям.

10 актеров сериала «Спасатели Малибу» тогда и сегодня

5. Еріка Еленіак

Починаючи з 19 років Еріка Еленіак активно працювала над своєю кар'єрою, знімаючись у фільмах і серіалах. У липні 1989 року актриса потрапила на обкладинку журналу «Плейбой». Також у цьому році вона дебютувала в серіалі «Рятувальники Малібу». У загальній складності Еріка знялася в 44 епізодах, після чого пішла з причини того, що їй не сподобалася концепція серіалу. У свій час, як і Ніколь Еггерт, Еріка боролася із зайвою вагою, потрапивши в реаліті шоу. Сьогодні 46річна актриса є щасливою мамою і за її словами, турбот у неї більше, ніж на піку кар'єри.

10 актеров сериала «Спасатели Малибу» тогда и сегодня

6. Майкл Ньюман

Будучи професійним рятувальником, Майкл потрапив в серіал спочатку в якості консультанта, але потім його запросили знятися в парочці епізодичних ролей, після чого Майкл отримав одну з постійних ролей, таким чином провівши в серіалі цілих 9 сезонів. Він навіть знявся у продовженнісеріалі «Рятувальний патруль Гаваї», ставши одним із довгожителів серіалу. Сьогодні актор веде тихе сімейне життя. У 2011 році у нього виявили хворобу Паркінсона.

10 актеров сериала «Спасатели Малибу» тогда и сегодня

7. Олександра Пол

Олександра Пол почала свою кар'єру актриси з 1982 року, коли їй було 19 років. У третьому сезоні її запросили в серіал «Рятувальники Малібу», де вона грала аж до 7 сезону, коли за сценарієм, її персонаж був убитий блискавкою. Однак, після цього Олександра знялася у кількох епізодах в якості персонажів, пов'язаних з її попередньої роллю. Сьогодні, 52річна актриса активно знімається у безлічі фільмів і серіалів, а також є відомим політичним активістом.

10 актеров сериала «Спасатели Малибу» тогда и сегодня

8. Девід Хассельхофф

Девід Хассельхоффнайбільша зірка серіалу. Він знявся в 9 сезонах серіалу в головній ролі, після чого його запросили в продовженнясеріал «Рятувальний патруль Гаваї» і повнометражний художній фільм «Гавайська весілля» за мотивами серіалу. Сьогодні багато обговорюють 63річного актора за численні підтяжки обличчя, але тим не менш це не робить людину, що потрапила у Книгу рекордів Гіннеса як найпопулярніший чоловік на телебаченні за його харизму.

10 актеров сериала «Спасатели Малибу» тогда и сегодня

9. Ясмін Бліт

Чарівна брюнетка в 1995 році потрапила в списки найсексуальніших жінок світу, що зробило її відмінною кандидатурою на роль рятівника. Перший раз Ясмін Бліт з'явилася в епізодичній ролі в 4 сезоні, але її швидко затвердили як одного з основних персонажів на наступні три сезони. Після серіалу вона знялася в ще кількох відомих шоу, таких як «Неш Бріджес». Сьогодні актриса бореться із зайвою вагою і, за чутками, з наркотичною залежністю.

10 актеров сериала «Спасатели Малибу» тогда и сегодня

10. Памела Андерсон

Мало кому відомо, але Памела Андерсон стала відомою у момент свого народження як перший дитина, народжена в Канаді після 100річного ювілею країни. З боку матері Памела Андерсон має російські корені. Її прапрабабуся була російською, вона емігрувала з Росії в Голландії, а звідти-в Канаду. Памела стала відомою ще в Канаді, рекламуючи пивний бренд. У 1989 році дівчина дебютувала на обкладинці «Playboy», знявшись після цього ще в безлічі випусків. У серіалі «Рятувальники Малібу» дівчина знімалася протягом 5 сезонів, знявшись також у фільміпродовженні серіалу. Після чого Памела знялася у безлічі серіалів, ставши також відомим активістом в області порятунку тварин, боротьби зі СНІДОМ і навіть легалізації марихуани. І, так, незважаючи на злі язики, вона виглядає ще дуже і дуже непогано.