Новини про зірок
Подобається

Подруга онука Алли Пугачової розповіла про свою вагітність

21/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Подруга онука Алли Пугачової розповіла про свою вагітність

Олена Краснова відкрила правду про стосунки з онуком Алли Пугачової.

 

b14b2acbf4a4ba15090c22ef4630ef36

Микита Пресняков і Олена Краснова стали однією з найбільш обговорюваних пар на нещодавно пройшов у Сочі музичному конкурсі "Нова хвиля". Спадкоємець зоряної сім'ї представив широкій публіці свою подругу. Закохані не розлучалися ні на хвилину. До того ж, Пресняков молодший сам підлив масла у вогонь.

"Я вже визначився. Ми зустрічаємося з Оленою більше року, і у нас все добре", – заявив онук Алли Пугачової.

Після таких слів в оточенні рок-музиканта з'явилися чутки про майбутнє весілля Микити й Олени. Деякі навіть пригадали, що в віці молодої людини його батьки, Крістіна Орбакайте і Володимир Пресняков, вже були одружені. До того ж в одному з телеінтерв'ю співачка зізналася, що вона схвалює вибір сина і не проти мати онуків. У підсумку, в одному з видань з посиланням на близьке до Микити джерело з'явилася інформація про вагітність його 18-річної подруги.

presnyakov_i_alena

"Ні, це неправда, – зізналася Краснова. — Не розумію, про що люди думають, коли пишуть подібні статті, з цим ми будемо розбиратися. Яке весілля і вагітність?! Звідки це взагалі береться? Повірте, якщо буде весілля, то ви дізнаєтеся про це від самих нас".

Олена Краснова виявилася сусідкою по дачі Микити Преснякова. Спочатку молоді люди просто дружили, але незабаром їхні стосунки переросли в романтичні. Нещодавно співак зробив собі нове татуювання з совою, яка тримає замок і ключик від нього.

"Сова сторожить всі мої таємниці й особисте життя, і цей ключ вона нікому не віддасть", – розповів Микита.

 318058