Зіркові скандали
Подобається

Спекотна красуня розкрила шокуючі подробиці життя у головного плейбоя світу (фото, відео)

19/10/2015     Автор: admin
Спекотна красуня розкрила шокуючі подробиці життя у головного плейбоя світу (фото, відео)

Carla Howe, current playmate, has revealed how the Playboy Mansion has become far tamer as Hugh Hefner ages with him favouring chess over parties and sex 

Особняк Х'ю Хефнера перетворився в будинок престарілих

Британська модель Карла Хоу, яка живе в будинку Playboy заявила, що легендарний "особняк спокуси" зараз більше схожий на будинок престарілих, передає The Daily Mail.

За словами 25-річного "кролика", відомий своєю ексцентричністю 89-річний мільярдер Х'ю Хефнер зараз віддає перевагу тихим вечорам за настільними іграми в компанії друзів.

"Велику частину часу він хоче грати в шахи з друзями і дивитися старі фільми. Хеф такий слабкий, що скрізь ходить з групою медсестер", – заявила Хоу виданню The Sun.

Більш того, модель переконана, що і сам легендарний особняк починає виглядати застарілим, оскільки господар не дозволяє щось міняти в будинку, і виникає враження, ніби він "застряг у 1980-х роках".

За словами дівчини, на стінах будинку висять старі телефони, а в спальнях холодно і пахне сирістю. Там панує гнітюча атмосфера, а молоді моделі Playboy живуть за суворим комендантським часом "як у в'язниці".

Вечерю в маєтку подають о 18:30 і всі молоді дівчата змушені їсти телятину з соусом, яка нагадує "лікарняне харчування".

За словами Хоу, дівчата не можуть водити в будинок друзів, а чоловіків запрошувати взагалі заборонено.

Carla Howe shows off her Playboy-worthy enbonpoint in an Instagram selfie

Carla, pictured in a sultry selfie, and her sister Melissa have become Playboy models

Hugh Hefner stands proudly in the hall of the wood-panelled Playboy Mansion in 1999, wearing his signature silk smoking jacket and velvet slippers 

Carla and her twin Melissa both split their time between the UK and the mansion in California 

Party girls attend a bash for a poker tournament at the Playboy Mansion in 2007

Hugh's ex-girlfriend Holly Madison (left), pictured with her boss and partner, along with fellow model, Sheila Levell, in 2003, has also claimed that life in the Playboy Mansion was restrictive and left her feeling trapped

In her tell all book Down the Rabbit Hole The blonde, Holly Madison, pictured outside the Playboy Mansion in 2005, reveals how her experience of the house was not what it seemed