Новини про зірок
Подобається

Безруков уперше розповів про свій новий роман

07/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Безруков уперше розповів про свій новий роман

Тиждень тому Сергій Безруков відвідав разом з новою коханою, режисером Анною Матисон прем’єру її картини “Чумацький шлях”, де він зіграв одну з головних ролей. І на перші питання журналістів про новий роман безаппеляционно заявив, що про його стосунки з режисером і так говорять надто багато тому він буде говорить виключно про кінопрем’єру. Однак, трохи пізніше актор дав інтерв’ю журналу “7днів”, де всі розповів подробиці роману.

6ead0f5174187c5dbbc2b92e2456d362

“Наше знайомство справило на мене яскраве враження. Крім того що Аня – делікатна людина по життю, вона виявилася чуйним режисером. Я знаю і відчуваю цю професію зсередини, адже сам ставлю спектаклі. Але режисери зустрічаються різні … Іноді буває, приходиш на майданчик , а тобі кажуть: “Старий, та роби що хочеш!” Мені сподобалося, що Аня точно знала, про що її сценарій і чим живуть її герої. З таким режисером цікаво працювати у співавторстві “, – розповів Безруков.

600x370xlyubovnitsa-bezrukova.jpg.pagespeed.ic.n0hC2vMTM3

4556 afghtgjnhj1

Сама Анна Матисон зізналася, що спочатку в якості претендента на головну роль у своєму фільмі розглядала Костянтина Хабенського, який у результаті не зміг взяти участь у проекті. Сергій Безруков заявив, що дуже радий цьому.

“Адже це теж доля! Адже якби кіно вже було на стадії запуску і Костя погодився, то я б ніколи не з’явився в цьому фільмі. Але так зійшлися зірки, що на цьому фільмі потрібно було зустрітися нам з Анею”, – поділився актор.

Нагадаємо, розмови про розставання Сергія Безрукова з дружиною Іриною з’явилися кілька місяців тому. Але актори відмовлялися коментувати ситуацію навіть після того, як у пресі з’явилися фотографії  актора, який тримав за руку дівчину. Згодом, журналісти дізналися в ній Анну Матисон.

1434034404_matison-i-bezrukov-2 скачанные файлы

У вересні вересні Ірина Безрукова дала відверте інтерв’ю, в якому нарешті розповіла про розлучення з чоловіком. А після виїхала в Італію, заліковувати душевні рани і трохи відпочити від зайвої уваги  преси. Інтерес до розриву акторів був настільки великий, що журналісти в прямому сенсі переслідували актрису. І навіть одного разу створили аварійну ситуацію на дорозі, в результаті якого Ірина мало не стала жертвою ДТП.