Зірка тижня
Подобається

Ведуча Наталія Мосейчук звернулася до Путіна і надіслала йому книгу про війну на Донбасі (ВІДЕО)

06/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Ведуча Наталія Мосейчук звернулася до Путіна і надіслала йому книгу про війну на Донбасі (ВІДЕО)

Семеро журналістів і ведучих ТСН записали відеозвернення до семи глав держав, яким вони відправили англомовну версію книги «Війна очима ТСН». Відеозвернення було записано різними мовами.

17moseychuk2

Алла Мазур заговорила польською, Соломія Вітвіцьканімецькою, а Марічка Падалкоанглійською. Крім ведучих свої звернення також записали журналісти ТСН Андрій Цаплієнко, Олександр Моторний і Олексій Бобровников. А ведуча Наталія Мосейчук звернулася до Путіна російською.

«Щодня кореспонденти ТСН перебувають у зоні бойових дій на сході України, – каже директор департаменту новин 1+1 Сергій Попов. – Щодня вони, так само як і наші захисники, ризикуючи власним життям і здоров'ям, роблять все можливе для того, щоб українці дізналися правду про події, які відбуваються на фронті. Їх розповіді, зібрані в книзі «Війна очима ТСН», – це не художній твір, а в першу чергу наше сьогодення. А завдяки англомовної версії книгице і можливість розповісти про нашу війні світу. Можливо, завдяки зверненню журналістів і ведучих ТСН ми зможемо розкрити очі на трагедію в Україні впливовим світовим лідерам».

117039

Книги також відправили президенту США Бараку Обамі, канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, президентові Франції Франсуа Олланду, главі уряду Іспанії Маріано Рахою, президенту Італії Серджо Маттарелле і президенту Польщі Анджею Дуді.